Noi promoții pentru bilete de avion

Disneyland Paris

Cu două luni și ceva înainte de vacanța de iarnă, companiile aeriene se înghesuie să ne îmbie cu oferte speciale pentru biletele de avion. Promoțiile sunt tot mai numeroase și mai tentante!

KLM ne propune bilete de avion pentru Amsterdam la 129 de euro, New York – 584 de euro, Los Angeles – 661 de euro, Mexico City – 675 de euro sau Rio de Janeiro – 689de euro. Prețurile sunt pentru biletele de avion pentru cursele din București, dus-întors, cu toate taxele incluse, dar au și anumite condiții, precum perioada călătoriei. Găsiți detalii aici.

Dacă achizionați, de la Air France, bilete de avion până pe 22 octombrie, puteți zbura în America de Nord cu bilete ce pornesc de la 539 de euro, în Africa de la 669 de euro sau în Caraibe de la 699 de euro. De asemenea, Air France are prețuri bune și pentru Paris.

Tarom ține pasul cu ofertele în această perioadă și vine cu câteva pachete de city-break-uri, sejururi la munte, vacanțe de Crăciun sau de Revelion, escapade exotice, vizite la Disneyland și multe altele.

 

Lasa un comentariu