Los Angeles (5): o plimbare pe Rodeo Drive

Los Angeles_Rodeo Drive 3

Da, doar o plimbare, pentru că a face shopping pe Rodeo Drive este imposibil muritorilor de rând. Jimmy Choo, Van Cleef & Arpels, Ralph Lauren, Lanvin, Chanel, Sergio Rossi, Tod’s, Louis Vuitton, Prada sau Tiffany & Co. sunt doar câteva dintre brandurile de lux prezente pe Rodeo Drive, celebra stradă bordată de magazine de firmă din Los Angeles.

Rodeo Drive este mărginită de Wilshire Boulevard (foto jos, cu hotelul Regent Wilshire Beverly Hills) la un capăt și Santa Monica Boulevard la celălalt. A apărut în multe filme, mai ales atunci când este vorba despre o destinație de cumpărături exclusivistă. Sunt convinsă că vă amintiți scena din Pretty Woman, în care lui Vivian, personajul Juliei Roberts, i se interzice accesul într-unul dintre magazine, pentru că imaginea ei nu corespundea pretențiilor vânzătoarelor!

Los Angeles_Rodeo Drive 1

Chiar dacă prețurile te descurajează să intri în magazinele de lux și știi că nu ți-ai permite să cumperi nici măcar un ac de cravată sau un nasture, nu te simți deloc stingher pe Rodeo Drive. Dimpotrivă! Am parcurs strada într-o dimineață senină de februarie, când era mai mult goală. Doar câteva mașini de lux parcate și turiști japonezi răzleți apăreau, din când în când. Și noi, românii, care fotografiam de zor!

Merită să faci o plimbare pe Rodeo Drive, nu este o stradă prea lungă și are o parcare subterană care arată ca un parc din București și în care primele două ore sunt gratuite. Veți avea ocazia să vă clătiți ochii în vitrinele impecabile, să respirați același aer cu cei foarte bogați și, eventual, să vă familiarizați cu tendințele din fashion, făcând puțin window shopping!

Los Angeles_Rodeo Drive 5

Los Angeles_Rodeo Drive 6

Los Angeles_Rodeo Drive 7

Los Angeles_Rodeo Drive 12

Los Angeles_Rodeo Drive 9

Los Angeles_Rodeo Drive 8

Los Angeles_Rodeo Drive 10

Los Angeles_Rodeo Drive 12

Los Angeles_Rodeo Drive 13

Los Angeles_Rodeo Drive 16

 

http://www.youtube.com/watch?v=oUqnuN2oprw

S-ar putea să vă placă și:

Los Angeles (4): Santa Monica, Venice Beach și Malibu

Los Angeles (3): între dealurile Hollywood-iene și plaja Pacificului

Los Angeles (2): pe covorul roșu al Oscarurilor

Los Angeles (1): Hollywood-ul fierbe în așteptarea Oscarurilor

Ce bine e să fii turist în America!

 

 

Comentarii

[…] O plimbare pe Rodeo Drive din Los Angeles […]

[…] Los Angeles (5): o plimbare pe Rodeo Drive […]

[…] Los Angeles (5): o plimbare pe Rodeo Drive […]

[…] Los Angeles (5): o plimbare pe Rodeo Drive […]

[…] Los Angeles (5): o plimbare pe Rodeo Drive […]

[…] povestit pe unde ne-am plimbat în călătoria la Los Angeles, ce e de făcut acolo, ce am mâncat și ce mi-a plăcut cel mai […]

[…] Los Angeles (5): o plimbare pe Rodeo Drive […]

Lasa un comentariu