“PUNK: Chaos to Couture”, expoziția anuală Costume Institute

nyc_the met

PUNK: Chaos to Couture este titlul expoziției de fashion din această primăvară, de la Met – Muzeul Metropolitan de Artă din New York. Expoziția anuală Costume Institute este o tradiție la Met și de fiecare dată acolo se întâmplă lucruri extraordinare.

Am văzut la Met, în mai 2009, The Model as Muse – o expoziție fabuloasă, despre evoluția top modelelor și în mai 2010, American Woman: Fashioning a National Identity – care arunca o privire asupra evoluției modei și a influenței femeilor în societatea americană a secolului XX.

Primăvara aceasta, la Met va fi inaugurată PUNK: Chaos to Couture, care abordează influența curentului punk asupra modei, arătând publicului evoluția punk-ului: de la nașterea sa, în anii ’70, până la amprenta pe care o lasă, încă, asupra modei actuale. Expoziția prezintă aproximativ o sută de creații, design-uri originale, evidențiind, totodată, modul în care curentul punk a influențat chiar și zona haute-couture.

Dacă plănuiți să ajungeți la New York între 9 mai- 14 august 2013 și vă pasionează moda, nu ratați expoziția PUNK: Chaos to Couture, de la Muzeul Metropolitan de Artă.

Mai multe detalii găsiți aici.

 

S-ar putea să vă placă și:

Empire State Building, stăpâna New York-ului

De ce este New York City orașul meu preferat

 

 

Lasa un comentariu