Vizitați Brașovul pe trotinetă electrică!

Dacă aveți în plan o vizită în orașul de la poalele Tâmpei, trebuie să știți că, mai nou, o puteți face cu ajutorul trotinetelor electrice! Aceste mijloace de deplasare au început să devină din ce în ce mai populare și în țara noastră. Sunt foarte eficiente pentru a evita traficul aglomerat din orașele mari și, în același timp, sunt și utile în scopuri turistice.

Din primăvara lui 2019, puteți vizita Brașovul cu trotinetele propulsate de motoare electrice. Ele sunt cunoscute și ca escooters sau electric scooters. Sunt prietenoase cu mediul (eco-friendly) și vă ajută să străbateți o distanță semnificativă într-un timp relativ scurt. Pentru un turist acest lucru este un mare avantaj, pentru că, în vacanță, timpul este limitat și parcă nu ne ajunge niciodată!

Conform etours.ro, în timpul unui tur ghidat cu trotinete electrice puteți vizita peste 25 de obiective din Brașovul vechi, lucru care, la pas, este evident imposibil de realizat. Tururile încep din parcul central al orașului, iar după o scurtă acomodare cu trotinetele grupul pleacă alături de un ghid local în explorarea vechiului sistem medieval de fortificații al Brașovului. Sunt mai multe trasee disponibilie, în funcție de durata pe care vreți să o petreceți pe trotinete. Ce mi se pare mie foarte atractiv este turul de seară!

Este important de știut că nu aveți nevoie de un permis de conducere ventru a putea utiliza trotinetele electrice. În schimb, organizatorii pun la dispoziție o cască de protecție și un sistem de ghidare audio fără fir. Practic, participanții sunt în contact permanent cu ghidul, primind indicații în legatură cu modul de deplasare, eventualele obstacole de pe traseu precum și informații foarte interesante în legatură cu locurile și obiectivele vizitate!

Informații utile:
– Tururile se organizează doar pe bază de programare în intervalul 09:00 – 23:00. În turul de seară se pleacă la ora 19:00.
– În caz de vreme nefavorabilă sau carosabil ud, plimbarea se reprogramează.
– Greutatea maximă acceptată a participanților este de 100 kg, iar vârsta minimă 14 ani.

Pont: Cel mai popular traseu este cel cu o durată de 3 ore și cuprinde orașul vechi, cartierul Schei și Cetățuia de pe Straja. Mai multe informații despre trasee și prețuri găsiți aici!

Lasa un comentariu