Despre mine

 

NYC_B&W 71

Sunt atât de multe locuri frumoase în lumea asta… Unele aproape de noi, pe care uneori le ignorăm tocmai pentru că sunt la îndemână. Altele ascunse, care te așteaptă să faci niște eforturi ca să le descoperi, sau destinații turistice consacrate. Și mai sunt colțurile de lume în care ne dorim cel mai mult să ajungem. Locurile îndepărtate, unde ne așteaptă pe fiecare câte ceva după care tânjim atunci când căscăm în fața calculatorului, lunea dimineața, la birou: căldura soarelui, marea cu nisip alb, plaje cu palmieri, munți înalți, fragmente de culturi străvechi, peisaje paradisiace, câmpuri cu maci și lavandă, văi cu vii, temple spirituale, metropole trepidante, cascade spectaculoase, muzee pretențioase, străduțe pietruite, terase cochete și aș putea continua așa la nesfârșit… Aceasta este bucuria de a călători. Indiferent dacă îi spunem vacanță, turism, excursie, plimbare, escapadă, concediu sau călătorie. Pentru mine, este o dependență.

Sper ca www.prinvacanta.ro să fie o sursă de inspirație pentru toți aceia pe care îi pasionează călătoriile.

Sunt Cristiana Constantinescu, am absolvit Jurnalism și Comunicare la Universitatea din București (FJSC), am lucrat în presa scrisă între 1998-2011 (Viva!, Avantaje, TV Satelit, TVmania, Diva, Bolero și Joy) și în prezent sunt jurnalist freelancer și PR consultant. Îmi place să văd lumea și sper să am ocazia să transpun aici cât mai multe impresii și idei de călătorie.

Pentru contact, adresa mea de e-mail este prinvacanta@gmail.com.

Toate materialele scrise și fotografiile postate pe acest blog îmi aparțin în totalitate și se află sub protecția Legii Dreptului de Autor. Preluarea lor se poate face doar cu acordul scris al autorului și cu citarea sursei. La sfârșitul fiecărei preluări de text sau fotografie trebuie să existe un link către acest blog.

Miami Beach_beach 4