Haideți să îl ajutăm pe Cristi să se întoarcă la școală!

Cristi Filip, un elev foarte bun de numai 15 ani, bolnav de cancer, are nevoie urgent de ajutorul nostru. Acum, în prag de Sărbători, haideți să facem un mic efort pentru a-l ajuta să se întoarcă la şcoală.

Cristi a absolvit ciclul gimnazial la şcoala din Bărăganu şi este singurul copil al familiei Filip. A învățat bine și a reuşit să intre, anul acesta, primul pe listă la Liceul Pedagogic „D. P. Perpessicius” din Brăila, la specializarea Ştiinţe ale Naturii, cu media finală 9,53. Era foarte fericit şi abia aştepta să-şi înceapă viaţa de liceean. Totul părea perfect, numai că viaţa avea alte planuri cu el. Cristi n-a mai apucat să se bucure de nimic din toate acestea. În prima zi de şcoală i s-a făcut rău și a fost dus de urgență la spital, unde medicii au descoperit că suferă de Sarcom Ewing, o formă de cancer care îi amenință viața.

cristian filip_salveaza o inima

Acum, Cristi Filip este internat într-o clinică din Turcia, unde a suferit o intervenţie chirurgicală complexă și se află sub tratament cu citostatice. Banii pentru spitalizare s-au terminat, însă nu şi procesul de recuperare. Familia lui Cristian are nevoie de ajutorul nostru mai mult ca oricând!

Pentru a-i achita întreaga spitalizare, părinţii lui Cristi mai au nevoie, urgent, de 22.000 de euro. „Operaţia şi tratamentul de la clinica «Acibadem» costă în total 110.000 de euro. Am vândut tot, inclusiv pământurile pe care le aveam. Oamenii din satul Bărăganu ne-au ajutat şi ei cu ce au putut, societăţi comerciale şi primării”, a spus plângând bunicul lui Cristi.
Familia vrea să strângă suma necesară pentru a se achita faţă de doctorii ce i-au salvat viaţa adolescentului. „Avem nevoie de 22.000 de euro ca să-l scoatem pe băiat din spital, să-i achităm acolo tratamentul”, a mai spus bătrânul.

Acum, în pragul sărbătorilor de iarnă, putem face un mic gest pentru a-l ajuta pe Cristi să se întoarcă la școală.
AICI puteți dona pentru Cristi.

 

Lasa un comentariu