Expo DIOR la Paris, până pe 7 ianuarie 2018

70 de ani de creație, 300 de ținute, fotografii, celebrități și multe, multe emoții: sunt doar câteva dintre laturile expoziției intitulate Christian Dior, couturier du rêve, care se desfășoară în această perioadă la Musée des Arts décoratifs din Paris.

 

3000 de metri pătrați ai muzeului parizian găzduiesc – pentru prima dată într-o manieră atât de amplă – rochii, accesorii, fotografii, scrisori, schițe, bijuterii și multe alte obiecte prețioase aparținând casei de modă Dior. Dacă vizitați capitala Franței, expoziția Christian Dior, couturier du rêve, de la Musée des Arts décoratifs din Paris, este deschisă până pe 7 ianuarie 2018 și este, probabil, o ocazie unică de a admira un număr atât de mare de rochii și accesorii Dior la un loc.

 

O prezentare a celebrei case franceze într-o manieră generoasă, punând în lumină creațiile tuturor designerilor Maison Dior, printre care: Yves Saint Laurent, Marc Bohan, Gianfranco Ferré, John Galliano, Raf Simons și, recent, Maria Grazia Chiuri. O expoziție fabuloasă, care marchează aniversarea a 70 de ani a celebrei case, care începe cu detalii stufoase, avansează cu detalii despre cromatică, după care merge pe temele mari: influențele altor culturi, ale artei, florilor, cu o secțiune dedicată atelierelor Dior. Apogeul este sala de bal Dior, cu ținute de seară și cu rochiile purtate de diverse staruri la evenimente notorii, precum premiile Oscar, Cannes și altele.

  • Informații utile:

Musée des Arts décoratifs
107, rue de Rivoli
75001 Paris
Tél. : +33 (0)1 44 55 57 50
Métro : Palais-Royal, Pyramides sau Tuileries
Autobuze : 21, 27, 39, 48, 68, 69, 72, 81, 95

 

Mai multe informații găsiți aici.

 

 

Foto și info: A.P. (mulțumiri)

 

Lasa un comentariu