Ada Condeescu a făcut plajă în insula italiană Pantelleria

Ada Condeescu Pantelleria 2

Actrița Ada Condeescu a petrecut, în luna octombrie, o vacanță pe insula italiană Pantelleria, din Marea Mediterană, revenind în țară cu un bronz de invidiat, amintiri și multe fotografii frumoase.
Pe Ada Condeescu o știți din filmele Eu când vreau să fluier, fluier, Loverboy, Lupu sau Love Island. La numai 26 de ani, este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din țara noastră și sunt sigură că vom mai auzi multe lucruri frumoase despre ea.
În luna octombrie, Ada Condeescu a petrecut zece zile în insula italiană Pantelleria, conform unui comunicat de presă emis de Talentivity și blogului personal al actriței, www.adacondeescu.ro.
Recunosc, până să aflu despre vacanța Adei nu știam nimic despre insula Pantelleria. Abia acum am aflat că aparține Italiei, se află în Marea Mediterană, la 100 de km în sud-estul Siciliei și la numai 60 de km de Tunisia (Africa) și are peisaje fabuloase. Este o insulă vulcanică, motiv pentru care are lacuri cu apă fierbinte.

Jurnalul de călătorie al actriței Ada Condeescu este descris în detaliu și presărat cu multe fotografii pe blogul ei, www.adacondeescu.ro. Ada a facut plajă la 27 de grade, a făcut diving și snorkeling și a colindat colțurile sălbatice ale insulei.

“Nu doar peisajul insulei e miraculos, ci și gustul mâncării. Există câteva feluri specifice (cibo pantesco), care sunt pur și simplu nemaiîntâlnite ca gust! Totul este preparat foarte simplu, însă au ceva extrem de special. În primul rând, roșiile uscate și caperele sunt mereu prezente în salate și în mâncarea gătită. Este cea mai importantă zonă din Italia unde se cultivă capere, așa că le găsești la tot pasul. Probabil datorită vântului care bate mereu pe insulă (scirocco) și al soarelui african – Pantelleria se află la 60 km de Tunisia – sunt foarte diferite la gust: mult mai dulci și mai parfumate”, scrie Ada Condeescu pe blogul său.

Ada Condeescu Pantelleria

Ada Condeescu Pantelleria 3

Ada Condeescu Pantelleria 4

Ada Condeescu Pantelleria 5

Ada Condeescu Pantelleria 6

Ada Condeescu Pantelleria 7

 

Foto și text: Talentivity

Lasa un comentariu