Andi Moisescu și Olivia Steer s-au relaxat în insula Skiathos

andi moisescu

Andi Moisescu, Olivia Steer și cei doi fii ai lor, David și Luca, au avut parte de o vacanță de trei săptămâni! Pe care le-au petrecut în insula grecească Skiathos, unde copiii au fost inițiați în sporturile nautice.

Aflat în Skiathos, insula grecească de care s-a bucurat timp de trei săptămâni împreună cu familia, Andi a organizat concursul Skiathos are talent, după cum arată un comunicat emis de Pro TV. Din „program” au făcut parte demonstraţiile de wakeboard, mono-ski, gimnastică sau numere de echilibru pe canoe. „Toţi concurenţii s-au clasat în marea finală, care va avea loc anul viitor, pe aceeaşi plajă”, a mai spus juratul show-ului Românii au talent, de la Pro TV.

Pe parcursul vacanței, Andi i-a iniţiat pe fiii lui în sporturile nautice. „David a început cursurile de wakeboard, iar după o săptămână, Luca a început să mă bată la cap că vrea şi el pe schiuri deşi, între noi fie vorba, încă n-are cinci ani”, a mai povestit Andi. Fiind înconjuraţi de mulţi copii greci, David şi Luca au sporovăit cât e ziua de lungă în limba engleză. „Ai mei au început uşor, uşor s-o rupă şi-n limba greacă. Eu încerc să ţin pasul cu ei”, a mai spus Andi Moisescu.

andi2

andi4_resize

andi5

andi6

andi7

andi

Foto și text: Pro TV

Lasa un comentariu