Avantajele early booking

În această perioadă agențiile de turism fac eforturi ca să-și promoveze pachetele pentru vacanța de vară 2012. Și vin cu multe oferte tentante, pentru toate buzunarele, cu destinații clasice sau inedite. Nu e o idee rea să încerci să-ți faci planuri pentru vară încă de pe acum, pentru că poți obține reduceri masive.

Îmi place să-mi programez vacanțele cu mult timp înainte, pentru a pune la punct toate detaliile, pentru a alege destinații la care visez de ceva vreme și, mai ales, pentru a obține prețuri mai mici la cazare și transport. Și agențiile de turism de la noi au acum tot mai multe oferte early booking, chiar foarte profitabile.

Rezervările timpurii pentru concedii au multe avantaje. În primul rând, ai timp să te organizezi mult mai bine, să te gândești și să te răzgândești, să faci planuri, să te documentezi despre locurile pe care urmează să le vizitezi și să îți fixezi calendarul de sezon. În al doilea rând, early booking înseamnă prețuri mai mici pentru anumite pachete.

Singurul dezavantaj este, poate, riscul de a interveni ceva care să te împiedice să pleci, dar pentru motivele importante care ar putea apărea există asigurarea storno, care te poate ajuta să-ți recuperezi cea mai mare parte din sumă, în cazul în care intervin probleme neprevăzute. Eu optez pentru această asigurare de fiecare dată când achiziționez pachete din timp, pentru că după plecare devine o asigurare de sănătate valabilă pe toată perioada călătoriei.

Am găsit câteva oferte avantajoase, pe care ți le recomand:

  • Grecia – Santorini

prin Eurolines

323 euro/persoană/sejur în perioada 05.06.-12.06.2012.

Oferta include: 7 nopți cazare în camera dublă, mic dejun, bilet avion, transferuri.

Oferta include reducerea de early booking de 13% valabilă pentru rezervari efectuate până la 30.04.2012.

Nu sunt incluse taxele de aeroport.

 

  • Croația – Dubrovnik

prin Interra

De la 420 euro/persoană/sejur 8 zile

Oferta include:  7 nopți cazare la hotelul ales, de 3*, 4* sau 5*, zboruri directe Tarom, București-Dubrovnik-București, transferuri aeroport-hotel-aeroport

Nu sunt incluse taxele de aeroport.

 

  • Grecia – Zakynthos

prin Pegas Holidays

De la 439 de euro/persoană/sejur 8 zile

Oferta include:  7 nopți cazare la hotelul ales, zboruri directe, transferuri aeroport-hotel-aeroport.

Nu sunt incluse taxele de aeroport.

 

 

 

Lasa un comentariu