Cabral și Andreea și-au petrecut vacanța în Italia, cu Răzvan și Irina Fodor

2. Cabral si Andreea Ibacka in Italia - pe drum_resize

Cabral și Andreea Ibacka și-au petrecut vacanța împreună cu nașii lor, Răzvan și Irina Fodor, în Italia. Nu au stat decât patru zile, dar s-au distrat  la Gardaland, un parc de distracții aproape de Lacul Garda, în nordul țării.

Cabral, Andreea, Irina și Răzvan au petrecut patru zile minunate în Italia, într-unul dintre cele mai mari parcuri de distracții din Europa, Gardaland, conform unui comunicat de presă emis de postul Acasă.

Pe când erau la Budapesta, povestește Cabral, “Răzvan și-a anunțat nevasta că nu mergem la băi în Ungaria – așa cum fusese anunțată – ci la unul dintre cele mai mari parcuri de distracții din Europa”.

Ideea acestei vacanțe a fost a lui Răzvan Fodor, prezentatorul emisiunii “MasterChef”. “Nașul Fodor a venit cu ideea escapadei, în urmă cu două luni. Iar de atunci am tot pândit să se alinieze planetele și să ne putem lua toți patru liber pentru câteva zile. Am fost în Italia, la Gardaland. Un super parc de distracții lângă Lago di Garda. Ne-am cazat în Lazise, un orășel tare simpatic și liniștit”, povestește Andreea.

Nașa cuplului, Irina Fodor, mai spune, despre vacanța în Italia: “Am experimentat valuri de adrenalină, ni s-au albit degetele de cât de tare am strâns de sistemele de siguranță ale roller-coaster-urilor, am rărit țesătura tricourilor de cât am tras când am fost puși să ne ținem unii de alții și să mergem în șir indian prin Casa Groazei, ne-am udat din cap până în picioare în Water Park… îmi e și greu să fac un top, totul a fost senzațional”, spune reporterul Poveștirilor.

 DSC_6844_resize

DSC_6747_resize

DSC_6709_resize

DSC_6654_resize

DSC_6502_resize

8. Cabral si Andreea Ibacka in italia - Cetatea din Sirmione_resize

7. Cabral si Andreea Ibacka in Liubliana_resize

3. Cabral si Andreea Ibacka in Italia - la Gardaland_resize

2. Cabral si Andreea Ibacka in Italia - pe drum_resize

1. Cabral si Andreea Ibacka in Italia - pe drum_resize

 

Lasa un comentariu