Cărți gratis în tren. Da, în România!

Cei care vor pleca astăzi din Gara de Nord din București spre Galați vor avea o surpriză foarte plăcută: vor găsi cărți gratuite în tren! Pentru că BookLand, din dorința de a ridica, prin lectură, standardele de calitate a vieţii, va duce peste 60 de volume de literatură română şi universală în trenurile de călători de pe ruta Bucureşti-Galaţi!

Caravana BookLand este un târg de carte, muzică, film şi jocuri inedit, ajuns la a doua ediţie, prezent în 39 de oraşe din ţară timp de 10 luni.

După ce, în luna septembrie, echipa BookLand şi RATB le-au pregătit bucureştenilor cărţi în 80 de autobuze de pe liniile centrale de circulaţie, iar la metrou, între Republica și Dristor, au pus la dispoziţia călătorilor peste 60 de titluri, acum cărțile îi vor însoți pe cei care călătoresc cu trenul!

Printre cele 60 de titluri puse la dispoziţia călătorilor de pe ruta Bucureşti Nord-Galaţi se numără “Cel mai iubit dintre pământeni”, de Marin Preda (Editura Cartex 2000), “Codul bunelor maniere”, de Nadine de Rothschild (Editura Ideea Europeană), “Hoţii de frumuseţe”, de Pascal Bruckner ( Editura Trei), “India Picantă”, de Patrichi Adelina (Editura Taj) şi “Încă o zi infectă”, de Pierre Enckel (Editura Art) – conform www.mediafax.ro.

Primul tren care va oferi călătorilor cărți gratis este Intercity IC 573, care va pleca din Gara de Nord din Capitală vineri, 19 octombrie, la ora 15.40. Călătorie plăcută! – pardon, lectură plăcută!

Lasa un comentariu