Castelul Peleș, închis până pe 30 noiembrie. Expoziția Klimt rămâne deschisă

Castelul Peleș din Sinaia va fi închis, toată luna noiembrie, pentru programul anual de conservare. Expoziția „Gustav Klimt și Kunstlerkompagnie” rămâne deschisă până pe 15 decembrie, dar, atenție: se poate vizita de miercuri până vineri, între orele 9-17. O idee neinspirată, după părerea mea, care va dezamăgi mulți turiști. Mai ales că avem parte de o toamnă superbă.

În perioada 30 octombrie – 30 noiembrie 2012 Castelul Peleş din Sinaia va fi închis, pentru programul anual de conservare preventivă, adică o curățenie generală. În acest interval, turiştii vor putea vizita expoziţia temporară „Gustav Klimt si Kunstlerkompagnie” din incinta Castelului Peleş, dar numai aceia care se află la Sinaia de miercuri până vineri după-amiază! Pentru că, pe parcursul lunii noiembrie, programul de vizitare a expoziției Klimt este de miercuri până vineri, de la 9 la 17.

Peleșul se redeschide pe 1 decembrie, iar expoziția se termină pe 15 decembrie 2012. Nu vreau să comentez decizia de a închide expoziția în weekend pe parcursul lunii noiembrie, sper doar ca toți aceia care își doresc să o viziteze vor reuși.

Mai multe informații găsiție pe site-ul oficial al Castelului Peleș.

Citiți și:

Expoziția Klimt de la Peleș se deschide pe 15 septembrie

Lasa un comentariu