Cazarea în regim hotelier: ideală pentru călătorii cu familia sau prietenii

Upground2

Până nu de mult, posibilitățile de cazare de pe teritoriul frumoasei noastre țări nu erau tocmai numeroase, iar turiștii nu aveau foarte multe opțiuni la dispoziție, aceștia alegând fie o cameră anostă de hotel, fie o cameră la o pensiune primitoare. Dar ce te faci atunci când vrei să călătorești cu familia ori cu prietenii și spațiul pe care ți-l oferă camerele de hotel sau pensiuni este insuficient? Alegi cazarea în regim hotelier!
Deși a stat în umbră pentru o bună perioadă de timp, în ultimii ani, cazarea în regim hotelier a devenit din ce în ce mai populară și nu este de mirare. Gândiți-vă cum ar fi ca atunci când călătoriți să vă bucurați de facilitățile, de confortul și intimitatea pe care vi le oferă propriul vostru cămin, toate acestea frumos ambalate în luxul unei camere de hotel. Sună bine, nu? Tocmai acestea sunt beneficiile pe care cazarea în regim hotelier vi le pune la dispoziție pentru ca indiferent în ce scop ați călători să vă bucurați de o experiență plăcută, relaxantă și foarte confortabilă.

Upground1

Călătoriți în București alături de familie sau de prieteni? Cu siguranță aveți nevoie de mai mult spațiu, iar cazarea în regim hotelier pare să fie soluția ideală pentru că oferă confortul de care aveți nevoie în călătoria alături de întreaga gașcă. ROcazare.ro vă oferă tot ce aveți nevoie pentru ca mica voastră călătorie să fie exact așa cum ați visat. Serviciile de cazare în regim hotelier vă oferă spre închiriere pe termen scurt garsoniere și apartamente cu două sau trei camere, astfel încât voi să puteți alege ceea ce se potrivește cel mai bine călătoriei voastre.

Upground3

Avantajele cazării într-un apartament cu 3 camere în regim hotelier sunt numeroase:

• Vă oferă spațiul necesar pentru cazarea a șase persoane, ceea ce înseamnă că nu va mai fi nevoie să optați pentru mai multe camere, ci pentru un singur apartament spațios și confortabil, economisind astfel sume importante de bani.

• Apartamentele sunt amenajate modern și sunt amplasate chiar și în ansambluri rezidențiale de lux, astfel încât să corespundă și celor mai pretențioase gusturi.

• Bucătăria proprie, complet utilată și accesorizată, sporește considerabil confortul apartamentelor. Vă puteți prepara oricând o cafea delicioasă și puteți găti mâncarea preferată atunci când doriți, ca să vă simțiti chiar ca acasă. Ce poate fi mai plăcut de atât?

• Un mare avantaj al apartamentelor cu trei camere este că sunt prevăzute cu două băi.

• Camerele spațioase și armonios decorate sunt acompaniate de un loc destinat socializării, unde vă puteți petrece timpul alături de cei ce vă însoțesc în călătorie.

• Apartamentele sunt localizate în zone importante ale capitalei, atât din punct de vedere turistic, cât și din punct de vedere economic, ceea ce transformă apartamentele sau garsonierele în regim hotelier în varianta ideală de cazare în călătoriile de business. Mai mult decât atât, zonele unde sunt amplasate apartamentele sau garsonierele în regim hotelier abundă de cafenele, restaurante, magazine, parcuri unde te poți plimba și relaxa, săli de gimnastică sau saloane SPA.

• Unde mai pui că prețul pe noapte scade cu cât durata de cazare este mai mare.

Voi ați optat până acum pentru acest tip de cazare?

Coposu2

Coposu3

Coposu1

 

Lasa un comentariu