City-break la Munchen

Am pornit spre Munchen, pentru un city-break de noiembrie. Nu știu de ce, orașul german a fost, în călătoriile de până acum, doar unul de tranzit, în care nu am petrecut niciodată mai mult de câteva ore. De data aceasta mi-am propus ca, pe parcursul celor trei zile, să îl iau la pas și să îl cunosc cât pot de mult.

Pe lista locurilor care trebuie bifate apar Palatul Nymphenburg, Castelul Residenz, Deutsches Museum și Marienplatz. Plus faimoasele berării ale orașului, pentru a degusta, la ele acasă, celebrele Augustiner, Paulaner sau Lowenbrau.

Adevăratul motiv al acestui city-break este, însă, altul: concertul Muse de luni, 12 noiembrie, de la Olympiahalle. Pentru a nu știu câta oară, îmi pare atât de rău că nu știu limba germană… Și tot pentru a nu știu câta oară îmi propun ca, la întoarcere, să încep cursuri de germană.

 

Comentarii

sabina , 20 November 2012 at 12:38 am

Si eu am fost intr un city break la munchen din acelasi motiv ca si tine,muse a fost cel mai tare concert pe care l am vazut vreo data,sunetul a fost exceptional,nimic comparativ cu ce se aude prin Romania!

Lasa un comentariu