Corina Caragea: vacanță pe Coasta Amalfi și în Sardinia

Corina Caragea_Italia 2Puține țări au atât de multe de oferit, la capitolul vacanțe perfecte, precum Italia. Și cred că niciuna din Europa. Corina Caragea, prezentatoarea Știrilor Pro TV din sport, a petrecut o vacanță minunată în această țară, vizitând orașele de pe Coasta Amalfi și plajele din Sardinia.

Corina și-a dedicat – conform unui comunicat emis de Pro TV – mare parte din timp drumețiilor. A parcurs de la un capăt la celălalt orașele de pe Coasta Amalfi, din sudul Italiei, un loc unde muntele întâlnește marea, iar clădirile sau străzile sunt construite chiar de la nivelul mării.

Orașele Positano, Sorrento, Ravello, Amalfi sau Salerni sunt, toate, cocoțate pe câte o râpă și se disting prin casele vechi, colorate și drumurile șerpuitoare cu străduțe înguste. “Deși vizitate de atâția  turiști, localitățile vechi de mii de ani nu și-au pierdut deloc din farmec și personalitate”, povestește Corina Caragea. Prezentatoarea Știrilor Pro TV din sport a condus pe un drum spectaculos, inclus de National Geographic între cele care trebuie neapărat parcurse.

Sardinia a fost a doua destinație a Corinei. Aici, s-a plimbat pe țărmurile însorite și plajele albe, cu nisip fin, întrerupte de mici golfuri, cu apă limpede. Insula aflată chiar în mijlocul Mării Mediterane i s-a părut un colț de rai. “Coasta Smeralda m-a cucerit cu plajele uimitoare, cu golfurile, cu apa în culori ireale”, mai spune Corina, care s-a delectat în Italia cu înghețată și celebra băutură de casă, limoncello.

Corina Caragea_Italia 1

Corina Caragea_Italia 3

Corina Caragea_Italia 6

Corina Caragea_Italia 5

Corina Caragea_Italia 7

Corina Caragea_Italia 4

Corina Caragea_Italia 9

 

Foto și text: Pro TV

Lasa un comentariu