Dacă vă place peștele, vizitați Two Lakes Two Brothers Tâncăbești

Am descoperit un loc frumos, aproape de București, rupt de gălăgie, trafic și poluare și unde se mănâncă foarte bine: complexul Two Lakes Two Brothers Tâncăbești.

Probabil că este un loc renumit în rândul celor pasionați de pescuit, dar cum nu mă număr printre aceștia, am aflat întâmplător că la Tâncăbești există complexul Two Lakes Two Brothers Tâncăbești. Unde, pe lângă condiții bune de pescuit, există și un motel, plajă, restaurant, părculeț pentru copii și peisaje foarte frumoase.

Restaurantul este mare, are o terasă foarte plăcută (și aglomerată) și meniul vast. Dacă vă plac peștele și preparatele din pește nu veți fi dezamăgiți: salată de icre, chifteluțe sau crochete din pește, tot felul de gustări, batog, salate, clătite cu pește, borș de pește, crap, șalău sau păstrăv – gătiți în diverse feluri (la grătar, prăjit, plachie, pane sau saramură, printre altele) și multe alte preparate din pește. Există și meniu obișnuit, cu mâncăruri din carne, dar nu pot să mă pronunț, pentru că peștele era prea gustos și atât de proaspăt!

Ce am încercat și ne-a plăcut foarte mult: borș de pește (cel mai bun pe care l-am mâncat vreodată, cu borș adevărat și leuștean proaspăt – 7,5 lei), crap la grătar – 25 lei, saramură de crap cu mamăliguță – 28 lei. Meniul este generos, găsiți detalii aici.

Tancabesti 5

Tancabesti 7

Cum se ajunge? Complexul Two Lakes Two Brothers se află în localitatea Tâncăbești: din București, mergeți pe DN1 spre Ploiești, treceți de localitatea Săftica, intrați în Tâncăbești, lăsați benzinăria Agip pe partea stângă, iar după podul de peste lac veți vedea indicatorul către complex. Virați spre stânga la prima intersecție și întoarceți (tot pe DN1), mai mergeți 100 de metri și o luați la dreapta, pe lângă lac, pe un drum neasfaltat, acolo unde este indicatorul spre Complexul Two Lakes Two Brothers (1 km). Drumul îngust vă duce chiar la restaurant, pe marginea lacului.

La sfârșit de săptămână e nevoie să faceți rezervare, pentru că e destul de aglomerat.

Tancabesti 1

Tancabesti 3

Tancabesti 6

Tancabesti 9

Tancabesti 10

Lasa un comentariu