Dana Rogoz a plecat în luna de miere cu… rulota!

Romantic, nu? Dana Rogoz s-a căsătorit recent și de câteva zile și-a început voiajul de nuntă, așa cum a scris pe blogul ei. A plecat cu rulota prin Europa, fără un traseu foarte clar stabilit, pentru trei săptămâni.

Îmi place mult Dana Rogoz, e cool mereu, fără să caute asta cu orice preț, iar vacanțele ei au fost mereu o sursă de inspirație pentru mine! Originală precum nunta ei recentă, luna de miere cu rulota a început acum câteva zile, spre Slovenia.

Voi încerca să pun cât mai des poze pe blog, la fiecare oprire cu wi fi. Cu rulota prin Europa, ce aventură… Nu avem nici până la ora asta un traseu stabilit. Vrem să ajungem prin Toscana, de asta suntem siguri. În rest, nu am vrut să stabilim un program fix, ca să ne permitem să vizităm vreun sătuc recomandat de un localnic ori să stăm mai mult într-un oraș care ne place… să nu ne stresăm cu rezervări, ci să ne bucurăm mai mult de ce ne iese în cale. (…) Vom călători cam 3 săptămâni – scrie Dana pe blogul ei.

Credeam că vacanțele cu rulota sunt demodate și că e un sport apus, dar mi-am schimbat părerea mai ales după ce am văzut că autostrăzile Europei sunt, vara, pline de rulote care cară familii întregi, căței, biciclete, bărci și tot felul de ambarcațiuni și uneori cară chiar mașina! Nemții, belgienii, olandezii în mod special sunt mari amatori de vacanțe cu rulota, așa că e o idee foarte bună pentru vacanța de vară.

Foto: http://danarogoz.onemagazine.ro/

Lasa un comentariu