Experience Bucharest, cel mai mare eveniment de promovare a Bucureștiului

Mă bucur foarte mult că și Capitala noastră, orașul în care m-am născut, are parte de un proiect de promovare turistică, pentru că merită! Și nu, nu e organizat de autorități, ci de oameni care îl iubesc cu adevărat.

Experience Bucharest, cel mai mare proiect de promovare turistică a Bucureștiului, va avea loc în București în perioada 12-16 mai, 2017. Este un eveniment adresat creatorilor de conținut de travel, bloggerilor, Instagramerilor, specialiștilor în comunicare pe Twitter, vloggerilor naționali și internaționali, jurnaliștilor de travel, persoanelor publice pasionate de călătorii, a căror activitate este urmărită de un număr de peste 10 milioane de oameni din Lumea întreagă.

Provocarea este să aducem Bucureștiul pe harta destinațiilor turistice preferate din Europa”, spune Tudor Maxim, inițiatorul și fondatorul Experience Bucharest.

 

Cei peste 200 de participanți la Experience Bucharest vor avea parte de zeci de tururi și experiențe de turism alternativ, petreceri de socializare și multe alte experiențe unice. Proiectul va fi deschis de o conferință despre cele mai bune practici de marketing în turism, un eveniment la care vor participa peste 400 de invitați din toate mediile conexe turismului și marketingului. Timp de patru zile, fiecare participant își va putea configura programul, optând pentru participarea la activitățile propuse de organizatorii evenimentului.

Lasa un comentariu