Expoziție James Bond la Londra

A mai rămas doar o lună până la Jocurile Olimpice de la Londra! Evenimentul are loc în capitala engleză între 27 iulie – 12 august 2012 și sunt așteptate milioane de vizitatori, care vor găsi la Londra nu numai Olimpiada, ci și multe alte lucruri de făcut. Cum ar fi, de exemplu, expoziția James Bond, de la Barbican.

Dacă drumurile vă poartă, vara asta, și prin Londra, merită vizitată Designing 007 – Fifty Years of Bond Style, care se desfășoară între 6 iulie 2012 – 5 septembrie 2012 la Centrul Barbican. Expoziția e prilejuită de împlinirea a 50 de ani de la primul film al cunoscutei francize: Dr. No, cu Sean Connery în rolul lui James Bond.

O mare parte a expoziției este dedicată stilului inconfundabil al Agentului 007: aici veți găsi costume purtate, de-a lungul anilor, de șase dintre actorii care au intrat în pielea personajului, create de designeri celebri – Giorgio Armani, Roberto Cavalli, Tom Ford, Jenny Packham, Oscar de la Renta, Philip Treacy sau Donatella Versace.

Alături de costumele tăiate impecabil și accesorii fashion, expoziția mai cuprinde gadget-uri, arme sau mașini utilizate de Bond în filmele din ultimii 50 de ani, dar și efectele speciale sau imagini inedite.

Designing 007 – Fifty Years of Bond Style este deschisă zilnic, între 11:00 – 20:00, iar joia până la ora 22:00. Biletul de intrare costă £12.00.

Lasa un comentariu