FOTO: Diana Dumitrescu și-a petrecut vacanța în Santorini

Diana Dumitrescu Santorini 1Diana Dumitrescu a ales, pentru vara aceasta, insula grecească Santorini, unde a petrecut o vacanță de o săptămână, alături de prieteni, bucurându-se de mare, soare și locuri minunate.

Pe Diana Dumitrescu o vom putea vedea toamna aceasta într-o nouă telenovelă, “Îngeri pierduți”, care începe din 9 septembrie, de luni până joi, de la ora 20.30, la Acasă, așa cum se arată într-un comunicat al televiziunii.

Actrița s-a întors recent dintr-o vacanță în Grecia, în insula Santorini, unde s-a relaxat, timp de o săptămână, alături de câțiva prieteni. Au închiriat o mașină și au vizitat toate satele din jur: “Am vizitat cetatea Ancient Thera, am fost în Pyrgos, un sat foarte vechi din vârful muntelui, unde se merge pe jos, ca într-o cetate, iar priveliștea este extraordinară. Mi-au plăcut foarte mult bisericuțele, străduțele cu alb și albastru, care arătau absolut impresionant. Am văzut farul din capătul insulei, mi-a plăcut Red Beach, unde poți ajunge doar traversând un deal, printre pietre, ca apoi să rămâi fascinat de un golf cu piatră roșie și nisip negru cu roșu. Este amețitor, rămâi pur și simplu blocat”, povestește Diana Dumitrescu.

Diana a făcut plajă, a citit și s-a întors cu multe suveniruri din vacanță: “Mi-am cumpărat o rochie în genul celor grecești, albă, scurtă, foarte frumoasă, cu o centură aurie în talie. În rest, am cumpărat multe suveniruri, câteva cutii de bijuterii albe cu scoici, rame de fotografii, magneți de frigider și nelipsitul ulei de măsline, delicios pentru orice fel de mâncare”, mai spune Diana Dumitrescu.

Diana Dumitrescu Santorini 2

Diana Dumitrescu Santorini 3

Diana Dumitrescu Santorini 4

Diana Dumitrescu Santorini 6

Diana Dumitrescu Santorini 7

Diana Dumitrescu Santorini 8

Diana Dumitrescu Santorini 9

Diana Dumitrescu Santorini 10

Foto și text: Acasă TV

Lasa un comentariu