FOTO: Răzvan și Irina Fodor au vizitat Vulcanii Noroioși

Vulcanii noroiosi_Razvan Fodor 4Prezentatorul show-ului MasterChef de la ProTV, Răzvan Fodor, și soția lui, Irina, gazda emisiunii Poveștiri de noapte de la Acasă, au vizitat recent Vulcanii Noroioși, din județul Buzău, împreună cu fetița lor, Diana.

Peisajul din această zonă a României este unic, nu poate fi comparat cu nimic. Se spune că este un peisaj selenar, așa că putem să ne imaginăm cu ar fi să pășim pe Lună! Iată câteva fotografii surprinse recent de Răzvan și Irina Fodor, care au fost la Vulcanii Noroioși împreună cu fiica lor, micuța Diana.

“Părinții mei nu au putut ajunge la ziua Dianei și am hotărât sa le-o ducem noi în vizită. Toată săptămâna am vorbit la telefon și pe Skype și îmi spuneau întruna cât de dor le e de noi și, mai ales, de nepoțică, așa că în weekend am zis să le facem o surpriză și ne-am dus la Buzău pe nepusă masă. Pe drum, am făcut un mic ocol și pe la Vulcanii Noroioși. Eu am mai fost pe acolo pe la 16 ani, Răzvan când era mai mic, într-o excursie, iar Diana i-a văzut pentru prima oară.
I-a plăcut mult, a urmărit minute în șir cum ieșeau bulele de gaz la suprafață și se amuza de fiecare dată. Era destul de obosită de pe drum, așa că mica noastră excursie nu a durat foarte mult”, spune Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii Poveștiri de noapte, difuzată de luni până joi de la ora 22.30, la Acasă.

Vulcanii noroiosi_Razvan Fodor 1

Vulcanii noroiosi_Razvan Fodor 2

Vulcanii noroiosi_Razvan Fodor 3

Vulcanii noroiosi_Razvan Fodor 5

Text și foto: Acasă

 

Lasa un comentariu