Găsește-ți vacanța perfectă în Grecia așa cum nu ai mai făcut-o până acum!

Știți că niciodată nu e prea devreme să te gândești la următoarea vacanță, nu-i așa? Iar când vine vorba despre concediul acela mare, din timpul verii sau de pe la începutul toamnei, visăm la el de pe la începutul anului. Mie, cel puțin, așa mi se întâmplă, din primele zile de ianuarie fac planuri peste planuri legate de vacanța de vară: mi-am ales, deja, perioada, țara, orașele, plajele și mjilocul de transport, aștept doar… nu știu ce mai aștept!

V-am povestit, nu numai o dată, că atunci când vine vorba despre vacanțele mai lungi prefer să le planific în detaliu, să mă gândesc bine la destinația și perioada aleasă, sperând să găsesc și oferte speciale la biletele de avion și cazare. V-am mai spus și cât de mult iubesc Grecia, țară care pentru mine este sinonimă cu vacanța perfectă, cu plaje frumoase și apă caldă, cu soare, mult soare și mâncare delicioasă! Am vizitat anul trecut insula Zakynthos și mi-am promis să revin și anul acesta și, dacă aș putea, în fiecare an!

Cu Grecia am, aproape de fiecare dată, o singură dilemă: unde să merg? În nord-est sau mai la sud? În zone cu păduri răcoroase de pini, sau livezi de măslini? Pe continent sau pe o insulă? În localități liniștite, cu plaje izolate, sau în stațiuni cu terase, plaje amenajate și multe magazine? Și-uite așa, căutând, am găsit multe răspunsuri pe www.supergrecia.ro, un site foarte bine organizat, care vă ajută să alegeți destinația și modul de călătorie în cel mai simplu mod cu putință. Găsiți oferte în funcție de timpul de vacanță pe care îl căutați: pentru familii, cupluri sau pentru voiaje alături de prieteni, cu avionul, autocarul sau transport individual, la prețuri avantajoase. Puteți să aplicați chiar și un filtru pentru hotelurile care acceptă animale de companie!

 

Toate rezervările sunt ușor de făcut și aveți parte de transparență totală la descrierea hotelurilor și a aventajelor pe care le ofertă, datorită parteneriatului cu TripAdvisor. Puteți rezerva online, iar la început de an site-ul are oferte Early Booking cu reduceri de până la 50%. Pe lângă reduceri în cazul efectuării rezervării din timp, aveți siguranța disponibilității locurilor la hotelul dorit din destinația preferată și liniște pe durata așteptării verii anului 2017 și a vacanței.

Cum spuneam, singura problemă cu Grecia este că nu știu ce să aleg: Santorini, Corfu, Rhodos sau Lefkada?

 

Lasa un comentariu