Grecia și Bulgaria, destinațiile verii

Zakynthos_Blue Caves 20

Soare, apă caldă, plaje cu nisip fin, servicii all inclusive, toate aproape de țară și la prețuri convenabile: Bulgaria și Grecia rămân cele mai avantajoase destinații pentru vacanțele de vară în familie.

Dacă în această vară vă doriți un concediu liniștit, alături de familie, într-un loc cu plaje largi, hoteluri cu servicii foarte bune, o mulțime de posibilități de distracție și petreceri, litoralul bulgăresc este o alegere excelentă: la Nisipurile de Aur, Sunny Beach, Nessebar sau Albena veți găsi cele mai bune prețuri pentru vacanțe all inclusive pentru acest an în Bulgaria. Nu vă rămâne decât să alegeți stațiunea și hotelul la care doriți să vă petreceți vacanța și să faceți bagajele! Nu uitați crema de protecție solară, veți avea nevoie în fiecare zi!

Ce ați zice de un tzatziki, un pește la grătar și un platou cu măsline Kalamata, stropite din plin cu ulei de măsline, alături de o bere rece, servite la o tavernă grecească, pe malul mării, în acorduri muzicale elene? Grecia este locul în care găsesc mereu apă caldă și soare de dimineața până seara. Plus mâncare delicioasă la prețuri bune, răsărituri și apusuri memorabile, magazine dichisite cu suveniruri și seri de pomină! Puteți alege o cursă charter în Santorini, Rodos, Creta, Corfu, Mykonos, Skiathos sau Lefkada sau să mergeți cu mașina în Thassos sau Halkidiki.

Sau poate v-ar plăcea o croazieră? Agenția Fortuna Business Travel vă propune croaziere pe Marea Mediterană de 7 nopți, cu prețuri foarte atrăgătoare pentru lunile iulie-august 2015. Grecia și Bulgaria sunt destinații perfecte până toamna, târziu. Dacă vă place să mergeți în concediu în septembrie, când soarele este mai blând și plajele mai puțin aglonerate, iar chelnerii și hotelierii au mai multă răbdare, pe site-ul agenției veți găsi numeroase oferte pentru această perioadă a anului. Prețurile sunt considerabil mai mici, iar plajele Greciei sunt și mai romantice în septembrie sau chiar octombrie, când încă se mai poate face plajă, în multe stațiuni grecești. Indiferent dacă alegeți sejururi all inclusive sau croaziere, veți avea parte de vacanța perfectă, pe care o meritați din plin!

Zakynthos_Blue Caves 22

 

Lasa un comentariu