Idee de cazare la munte: Hotel Rina din Sinaia

Sinaia abundă în oferte de cazare pentru toate buzunarele și pentru toate gusturile. Iată câteva motive pentru care ai putea să alegi Hotelul Rina: amplasarea excelentă, chiar în centrul stațiunii, raportul calitate-preț și ofertele speciale pentru această perioadă a anului.

Dintre toate stațiunile de pe Valea Prahovei, îmi place Sinaia mai ales pentru că aici se află Castelele Peleș și Pelișor, pe care le-aș revea oricând, în orice anotimp.

Una dintre variantele de cazare potrivite atât pentru plimbări, cât și pentru sporturile de irnă, este Hotelul Rina. Situat chiar în centrul stațiunii, aproape de teleferic, de Mănăstirea Sinaia și de cele mai importante atracții turistice ale statiunii, Hotelul Rina are camere de trei și patru stele (single, duble și apartamente). Camerele duble au paturi twin sau matrimoniale și sunt dotate cu cablu TV, minibar, baie cu cadă sau cabină de duș, uscător de păr, telefon.

La Rina mai găsești un centru SPA, sală de fitness, lobby bar, restaurant cu preparate tradiționale românești și internaționale, cafenea, coafor și frizerie, pizzerie, pub, săli de conferință complet echipate, Wi-Fi gratuit și o parcare cu 150 locuri.

Iată ofertele speciale de la Hotel Rina Sinaia:

  • Weekend de Sf. Andrei

199 lei/persoană/2 nopți
Tariful include: 2 nopți cazare, loc în cameră dublă, mic dejun bufet, cină festivă în data de 30 noiembrie, acces SPA, taxe locale și TVA. Cadou o sticlă de vin pentru 2 persoane, iar cei care poartă numele Sfântului Andrei au 5% reducere!

  • Crăciun 2012

600 lei/persoană/3 nopți

Tariful include: 3 nopți de cazare în camere de 3*** cu mic dejun bufet, spectacol cu ocazia sosirii ui Moș Crăciun (în seara de 24.12.12), cu program artistic, cină bufet în 24.12.2012, dejun festiv în data de 25.12.2012 (program artistic special), parcare, acces piscină, saună, sală de fitness, taxe locale și TVA.

  • Revelion 2013

1650 lei/persoană/4 nopți

Tariful include: 4 nopți de cazare în camere 3*** cu mic dejun bufet (cu excepția zilei de 01.01.2013), cină bufet în data de 30.12.2012 (fără băuturi), cină festivă în data de 31.12.2012 și Carnaval în data de 1.1.2013 cu program muzical, parcare, acces piscină, saună, sală de fitness, taxe locale și TVA.

 

 

Lasa un comentariu