Idee de cazare la Sinaia: Hotel Roberto

Dacă vă doriți un hotel liniștit, discret, aflat într-o zonă foarte frumoasă a stațiunii Sinaia, Hotelul Roberto este o alegere foarte bună. Având în total 28 de locuri de cazare și un restaurant rustic cu 40 de locuri, hotelul se află la o distanţă de zece minute de centrul oraşului și telecabină.

Pe lângă faptul că este un hotel foarte liniștit, este așezat la o altitudine de 800 de metri, într-un cadru montan de unde se pot admira partea de sud a oraşului Sinaia și munţii Baiului, cu Vârful Floriu. Terasele camerelor se deschid către un peisaj minunat, mai ales la răsăritul şi apusul soarelui.

Hotelul Roberto din Sinaia are trei stele, dispune de 11 camere cu două paturi și trei apartamente, dintre care unul de lux dotat cu jacuzzi, având în total 28 locuri de cazare. Camerele au baie proprie, telefon, televiziune prin cablu, mini bar, iar restaurantul hotelulului – unde se pot servi mâncăruri tradiţionale româneşti și internaţionale și se pot organiza mese festive – are 40 de locuri. Hotelul are, de asemenea, o sală de fitness, saună și sală de conferințe cu o capacitate de 50 de locuri, dotată cu echipament audio, TV, DVD și flip chart.

Adresa: str. Mihail Kogalniceanu nr. 39, Sinaia.

Prețurile camerelor pentru Hotel Roberto din Sinaia sunt:

  • Camera dublă (cu mic dejun): 155 ron
  • Camera single (cu mic dejun): 146 ron
  • Apartament (cu mic dejun): 204 ron

Comentarii

Madalina , 4 March 2013 at 2:35 pm

Arata foarte bine, iar preturile sunt relativ ok, avand in vedere serviciile oferite!

Elena Alexandra , 4 January 2016 at 8:21 am

Hotelul este ok, dar preturile sunt prea mari tinand cont ca are doar 3 stele, pt 3 zile ni se cereau 450 lei. Deci o nebunie!! Iar doamna de la receptie este o persoana foarte antipatica, cand am spus ca ni se pare exagerat de mult, s-a strambat de parca o musca cineva de gat. Sa fim seriosi, este inacceptabil…NU RECOMAND

Lasa un comentariu