Idei pentru vacanța de iarnă 2013-2014

Zapada la munte

Companiile aeriene se întrec în promoții pentru biletele de avion, ofertele agențiilor de turism pentru vacanța de iarnă sunt tot mai numeroase, iar temperaturile din ultimele zile ne duc, clar, cu gândul la iarnă. Am căutat pentru voi câteva idei care pot fi utile pentru vacanța de sfârșit de an.

Aș vrea să vă spun de la bun început că toate propunerile de aici sunt dezinteresate, nu am parteneriate cu nicio companie și nu reprezint interesele nimănui.

Am observat că este foarte la modă Portugalia, mai ales de când compania aeriană portugheză TAP a pătruns și pe piața românească și și-a sporit chiar numărul curselor din București către destinații variate. TUI Travel Center are o ofertă foarte atractivă pentru Revelion în insula Madeira, iar pachetul include și 2 zile la Lisabona. Pachetul pornește de la 799 de euro, perioada este 28 decembrie-4 ianuarie (2 nopți la Lisabona și 5 nopți în Madeira, o insulă exotică minunată) și sunt incluse: biletele de avion, 7 nopți de cazare, tururi de oraș, însă nu sunt incluse taxele de aeroport: 260 de euro de persoană.

Agențiile de turism abundă în oferte pentru Portugalia – fie că alegeți insule, Lisabona, Porto sau alte orașe – așa că, în funcție de destinația preferată, puteți opta pentru unul dintre pachetele propuse.

Dacă vreți la zăpadă, am găsit prețuri bune pentru schi în Bulgaria pe site-ul agenției Genius Travel: la Bansko, Borovets sau Pamporovo puteți schia în condiții foarte bune, la prețuri accesibile.

Ce-ați zice de un Revelion în Dubai (foto)? Este cald, exotic, magazinele au reduceri, focurile de artificii sunt spectaculoase… Agenția Eturia are un preț destul de bun pentru Revelionul în Dubai (de la 950 euro/persoană), dar și pentru alte excursii exotice, în această perioadă a anului.

Dubai nou 13

Și Perfect Tour ne propune Revelioane exotice pe alese, dar și vacanțe la schi în Austria.

Tot pentru schi în Austria am găsit prețuri bune la TUI Travel Center: cazare de la 189 de euro de persoană pentru 7 nopți, cu transport la cerere.

Dacă preferați să rămâneți între granițele României în vacanța de iarnă, Christian Tour are destul de multe propuneri, rămâne să alegeți dacă doriți să plecați la Predeal, Sinaia, în Maramureș, Bucovina sau la Sighișoara.

Și am să închei tot aproape de Portugalia: insulele Capului Verde, din Oceanul Atlantic, sunt, de asemenea, o destinație intens promovată în această perioadă. Pegas Holidays are oferte interesante pentru Insulele Capului Verde, care pornesc de la 984 de euro de persoană.

Și dacă nu vă face nimic cu ochiul, sau destinațiile de aici nu se potrivesc cu gusturile voastre, puteți să vă croiți vacanța așa cum vreți, după bugetul de care dispuneți: vă recomand cu căldură Overseas Travel, o agenție care știe să vă asculte și să vă propună pachete personalizate.

Vidra header

Foto: arhiva personală, Bogdan Chirilă

Lasa un comentariu