Idei pentru vacanță la mare cu cei mici

Hotel California BABYLAND

Cum apar primele raze de soare – cum îmi zboară mintea la vacanța mare, la soare, mare, plajă… Iată câteva idei pentru vacanță pe litoralul românesc în familie.

Vacanța de vară înseamnă soare, valuri, castele de nisip, cer albastru, leneveală pe plajă… Și completați voi cu tot ce vă mai doriți de la un concediu liniștit!

Agențiile de turism au pregătit, deja, o mulțime de oferte pentru vacanța de vară pe litoralul românesc, așa că nu vă rămâne decât să alegeți destinația și să profitați de ofertele early booking. Primăvara este momentul potrivit ca să vă faceți planuri pentru vară, fiindcă în această perioadă găsiți pachete variate, pentru toate pretențiile și, mai ales, reduceri substanțiale, în special pentru familiile cu copii.

Profitați de reducerile early booking!

Am spus early booking? Grăbiță-vă! Pentru rezervările făcute până pe 31 martie 2015, agenția Vilegia Turism oferă reduceri semnificative și o mulțime de facilități pentru familiile cu copii. Hotelul Delta din stațiunea Jupiter este situat la numai 50 de metri de plajă și are, pe lângă plaja privată, parcare, acces la internet, pizzerie și mai multe restaurante, un club al copiilor cu o mulțime de activități zilnice, jocuri și ateliere pentru cei mici.
Prețul unui pachet de cinci nopți, cu mic dejun, în luna iulie, la Hotelul Delta din Jupiter este, cu oferta early booking, de 497 de lei/persoană/în cameră dublă.

HOTEL-DELTA-CAMERA-TWIN

Aceeași agenție, Vilegia Turism, oferă, tot în stațiunea Jupiter, pachete avantajoase pentru sejururi la hotelul California. Vestea cea mai bună este că la acest hotel copiii sub 12 ani pot sta gratis! Pe lângă condiții foarte bune de cazare, acest hotel, situat la limita dintre stațiunile Cap Aurora și Jupiter, este așezat pe o peninsulă cu aspect de promontoriu, care înaintează în mare și are o arhitectură unică pe litoralul românesc.

Mai mult, în cadrul programului SpectacAll Inclusive, pentru un sejur de șapte zile cu servicii de masă de minimum 65 de lei/zi/persoană, turiștii se pot bucura gratuit de trei spectacole: un concert, o piesă de teatru și o piesă de teatru pentru copii la Teatrul de Vară Jupiter.

HOTEL-CALIFORNIA-EXTERIOR

PLAJA-DELTA2

HOTEL-CALIFORNIA-PISCINA-2

 

Atât la hotelul Delta, cât și la Hotelul California, micul dejun se servește în regim de bufet, iar prânzul și cina se servesc à la carte, în regim de cont valoric. Micul dejun și prânzul se servesc în restaurantul principal al hotelului, iar cina se poate servi în oricare dintre restaurantele grupulului: Restaurant Delta, Restaurant California, Restaurant Cucina Italiana, Restaurant Fish & Grill, în baza unei rezervări prealabile.

HOTEL-DELTA-RESTARURANT-CUCINA-ITALIANA

 

 

Lasa un comentariu