Începe “Party On”, noul show TV de la E! care ne poartă prin destinații incredibile!

Party On 1Duminică, 5 ianuarie 2014, de la ora 23.00, începe o nouă emisiune săptămânală dedicată amatorilor de călătorii (dar nu numai): Party On, un show săptămânal prezentat de Jacqueline M. Wood.

Insula croată Hvar, Istanbul, Mykonos sau Marrakech sunt doar câteva dintre destinațiile în care nu am ajuns niciodată, dar pe care îmi doresc foarte mult să le vizitez. Voi avea ocazia, însă, să îmi fac o idee despre ce înseamnă fiecare dintre acestea, din 5 ianuarie, când începe Party On, un show de televiziune care ne poartă prin orașe uluitoare, ne invită la petreceri spectaculoase și ne prezintă oameni atrăgători din destinații de vacanță celebre.

Party On va fi difuzat de E! săptămânal, duminica, de la ora 23.00 și va avea opt episoade de câte o jumătate de oră. Show-ul este prezentat de Jacqueline M. Wood, o tânără actriță și cântăreață canadiană, care a fost nominalizată la Preiile Emmy, a jucat rolul lui Steffy Forrester în serialul Dragoste şi putere și are un rol episodic în serialul Arcaşul (pe care îl puteți urmări la Universal Channel marțea, de la ora 22.00).

Party On ne va plimba prin stațiuni exclusiviste, pe plaje superbe din întreaga lume şi va lua pulsul vieţii de noapte locale. Gazda Jacqueline M. Wood va petrece 48 de ore în fiecare loc, admirând peisajele incredibile, gustând cocktail-urile şi bucătăria locale şi încercând activităţile extreme specifice locului. De-a lungul traseului ei, Jacqui va cunoaşte celebrităţi şi legende locale, care i se vor alătura în aventura ei de două zile şi vor menţine atmosfera de petrecere în fiecare dintre aceste destinaţii de elită.

Party On 2
Party On va poposi prima dată în Mările Mediterană şi Adriatică, unde emisiunea va trece prin numeroase locuri. Vom vizita insula croată Hvar, numită „cel mai însorit loc din Europa”, unde Prinţul Harry petrece des cu plăcere, legendara insulă grecească Mykonos, cunoscută pentru viaţa de noapte cosmopolită şi pentru fluxul de vedete internaţionale care o vizitează în fiecare vară, frumoasa Costa Smerelda din Sardinia, cunoscută drept „locul de joacă al milionarilor”, stațiunea franceză St. Tropez, celebră pentru plajele sale topless şi pentru viaţa de noapte intensă, orașul marocan Marrakech, aflat pe coasta nordică a Africii, unde culturi diferite se unesc într-un amalgam de sunete şi imagini, vibrantul oraş Istanbul (Turcia), unde istoria ţi se dezvăluie la fiecare colţ de stradă și cea mai cunoscută insulă europeană când vine vorba despre petreceri – Ibiza!

Let’s Party On! Din 5 ianuarie, la ora 23.00, la E!

Party On 3

 

Party On#2

Party On#1 Party On#2 Party On#3 Party On#4 Party On#5 Party On#6 Party On#7

Lasa un comentariu