Iubirea, în stil Manhattan

Aș putea să găsesc multe pretexte pentru care am ales să scriu despre site-ul What Makes Love True aici, acum: se apropie Valentine’s Day, încerc să vă distrag atenția de la frig și vânt sau caut recomandări pentru cei care s-ar afla, cu totul întâmplător, la New York, primăvara aceasta.

Adevărul e că sunt un mare admirator al Tiffany&Co. și nu pierd nicio ocazie să le vizitez magazinele, unde mă holbez zeci de minute la diamantele cu sclipiri perfecte. Mărturisesc, pentru mine magazinele Tiffany sunt un obiectiv turistic în sine, în orice oraș m-aș afla.

Dar altceva vreau să spun. Am găsit, de curând, navigând printre briliante, ceasuri și pandantive Tiffany, acest site, tot al lor, care vorbește despre What makes love true. Și în paginile căruia am dat peste niște recomandări foarte interesante de petrecere a timpului la New York, mai ales pentru cupluri sau pentru cei mai romantici dintre voi. Pentru toate gusturile: grădini, parcuri, galerii, muzee, restaurante, cocktail bars și multe altele.

Vă invit să aruncați o privire și să trăiți, măcar pentru câteva minute, iubirea în stil Manhattan!

Comentarii

[…] Iubirea, în stil Manhattan […]

FOTO: New York City, 2007 | Prin vacanta , 3 May 2013 at 12:25 am

[…] Iubirea, în stil Manhattan […]

[…] Iubirea, în stil Manhattan […]

[…] Iubirea, în stil Manhattan […]

Lasa un comentariu