Jojo în vacanță în SUA: Los Angeles, San Diego, Marele Canion, Las Vegas

Îmi place Jojo pentru că e talentată, are simțul umorului, e cool și și-a văzut mereu de treaba ei. Acum, însă, îmi place și mai mult, pentru că a avut parte de o vacanță extraordinară: în vara care s-a încheiat a vizitat câteva destinații americane minunate.

Vara aceasta, Cătălina Grama (Jojo) a petrecut prima vacanță împreună cu soțul ei, dupa nașterea fiului lor, Achim. Au fost la Los Angeles, prin Marele Canion, la San Diego și s-au plimbat pe plajele californiene, conform unui comunicat de presă al Pro TV.

“A fost prima vacanță mai lungă pe care am petrecut-o doar eu și soțul meu, după nașterea lui Achim. E necesar să ai și timp liber ca să-ți aduni forțele, mai ales ca artist îți trebuie o perioadă de relaxare ca să poți să creezi”, spune Jojo, care nu s-a aflat pentru prima dată în S.U.A.

“Am fost pentru prima dată la San Diego, în La Jolla Beach, orașul e foarte frumos și am descoperit acolo restaurante cu specific pescăresc foarte bune. Apoi am vizitat Las Vegas-ul, Marele Canion, unde m-am simțit deasupra lumii, dar și Los Angeles și plajele din împrejurimi. America e, după părerea mea, o destinație foarte bună pentru vacanță, pentru că sunt foarte multe lucruri diferite pe care le poți descoperi la tot pasul, sunt convinsă că de fiecare dată când voi ajunge acolo voi avea ceva nou de văzut”, mai spune actrița pe care o vedem la Pro TV în show-ul “Serviciul Român de Comedie” și, din 4 octombrie, și în serialul de comedie “Spitalul de demență”, realizat după un scenariu de Toni Grecu.

Foto: Pro TV

Lasa un comentariu