Karpatia Horse Show 2017 are loc la final de septembrie

Experiența Karpatia Horse Show din 2016 a fost una foarte frumoasă, așa că mă bucur să aflu că ediția din 2017 a acestui eveniment ecvestru va avea loc între 29 septembrie şi 1 octombrie.

 

Pasiunea pentru cai, eleganța și competiţie îşi dau întâlnire din nou, în această toamnă, la Karpatia Horse Show. Între 29 septembrie şi 1 octombrie 2017, concurenți din întreaga lume, campioni şi spectatori vor trăi experiența unică, printre alei de castani şi ruine fermecătoare, într-un spațiu ce a aparţinut uneia dintre cele mai vechi familii româneşti, Domeniul Cantacuzino din Floreşti, județul Prahova.
Ediţia 2017 a Karpatia Horse Show îşi propune să reunească elementele de show şi recreere conturate în ediţia precedentă și să le ducă la următorul nivel.

 

Pentru publicul care va ajunge în septembrie pe domeniul din Floreşti, organizatorii au pregătit numeroase activităţi: de la prezentări de cai eleganţi, ogari şi maşini de epocă, drive test cu maşini de teren şi de lux până la accesul într-o zonă comercială variată unde vor intâlni creatori de frumos şi gust. Special pentru familiile cu copii, în acest an, pe domeniul Cantacuzino vor fi amenajate parcuri de aventură și spații creative. Zonele de agrement inspirate de parcul şi pădurea de pe cele 130 de hectare ale domeniului fac din competiţia ecvestră un superlativ al evenimentelor de weekend outdoor pentru toţi membrii familiei.

 

Am dorit să dăm un semnal clar că echitaţia nu este doar un sport, ci un mod de viaţă. Am dorit ca orice iubitor de natură şi de frumos să îşi găsească locul în acest eveniment, fie că este sau nu pasionat de cai. Mulţumim celor 8000 de adulţi şi 3000 de copii care au fost alături de noi la ediţia din 2016. Anul acesta suntem și mai buni datorită lor. Oferim un mix de activități, un weekend de povestit, în mijlocul naturii. Suntem convinși că cele trei zile de competiție vor rămâne în inimile celor care ne vor vizita”, spune Mihnea Vîrgolici, director al evenimentului.
 

Pe lângă agrement, Karpatia Horse Show înseamnă adrenalină, fiind, în primul rând, o competiție sportivă. Zeci de sportivi din întreagă lume vin la Floreşti să ia parte la concurs. În acest an show-ul ecvestru aduce în prim plan Campionatul Balcanic de Atelaje, disciplină la care România este în top 10 mondial. Gabor Fintha, unul dintre cei mai faimoşi şi respectaţi designeri de obstacole de atelaje din lume, a construit pe domeniul Cantacuzino un parcurs la un nivel tehnic foarte ridicat pentru demonstrații de măiestrie.

Probele de Concurs Complet vor fi prezente şi de această dată. Vor fi obstacole impresionante, cu cai ce sar şi galopează prin apă sau sar buşteni şi mobilier supradimensionat, aranjate cu mare pricepere de designerul irlandez Peter Fell şi decorate de o echipă de peisagişti de top.


 

Toamna lui 2017 pe domeniul Cantacuzino de la Floreşti aduce momente unice de lifestyle, o paradă nobiliară a pălăriilor, dar și doamne acompaniate de ogari eleganţi. Accesul turiştilor pe Domeniul Cantacuzino Floreşti se face cu uşurinţă. Acesta este situat în apropierea staţiunilor turistice din Prahova, la doar o oră de Bucureşti sau Braşov.


 

Biletele și abonamentele achiziționate în avans de pe site-ul bilete.ro și de la punctele de vânzare bilete.ro beneficiază de discounturi de până la 60%. Copiii sub 14 ani beneficiază de preturi preferențiale, iar accesul le este permis doar însoțiți de părinți.

Până pe 14 Septembrie:

  • prețul unui abonament pentru cele 3 zile de show costă 30 de lei pentru adulți, 40 de lei pentru un adult + 1 copil și 50 de lei pentru un adult + 2 copii.
  • Pentru vineri, 29 septembrie, biletele costă 10 lei pentru un adult, 10 lei pentru un adult și 1 copil și 15 lei un adult + 2 copii.
    Pentru 30 septembrie și 1 octombrie, prețurile biletelor valabile o singură zi sunt: 20 de lei pentru adulți, 25 de lei pentru un adult + 1 copil și 30 de lei pentru un adult + 2 copii.

În zilele de desfășurare ale evenimentului bilete valabile pentru o singură zi se pot achiziționa de la punctele de acces, în incinta Domeniului Cantacuzino – Florești, Prahova.

Detalii şi imagini de la ediţiile anterioare găsiţi pe http://www.karpatiahorse.ro sau pe pagina oficială de Facebook . Pentru a intra în atmosfera Karpatia Horse Show, va invităm să urmăriţi filmul de prezentare al evenimentului: https://www.youtube.com/watch?v=EV9xs4n3H1Y

FOTO: PR, arhiva personală.

 

S-ar putea să vă placă și:

Cum a fost la Karpatia Horse Show 2017

 

Lasa un comentariu