Karpatia Pony Show are loc între 27 și 28 mai 2017

Între 27-28 mai, pe Domeniul Cantacuzino din Florești, județul Prahova, are loc prima ediție a evenimentului ecvestru Karpatia Pony Show. Iubitorii de cai de orice vârstă vor asista la competiții inedite, jocuri, prezentări de ponei și vor lua parte la activități recreative, în spațiul generos pus la dispoziție de Fundația Cantacuzino Florești.

În cadrul Karpatia Pony Show vor avea loc două competiții ecvestre cu ponei, respectiv cai: Concursul pentru Ponei, unde călăreții vor participa cu ponei de diferite dimensiuni, rase și vârste și vor parcurge probe de dresaj, obstacole, atelaje și Concursul Național de Probă Completă (CCN) pentru călăreți o stea, novici și prenovici, ce va funcționa ca stagiu de pregătire pentru evenimentul internațional Karpatia Horse Show.

Karpatia Horse Show 2016

 

În cadrul primei ediții a Karpatia Pony Show vor mai avea loc probe de Working Equitation, o disciplină mai puțin cunoscută publicului din România, ce cuprinde demonstrații de îndemânare si jocuri, atelaje cu ponei și un spectaculos show de acrobații călare, susținut de sportivii Cross-Country Farm.

Întrucât organizatorii competiției ecvestre își doresc să încurajeze activitățile în natură, vor pune la dispoziția publicului o amplă zonă de activități de recreere în aer liber, destinata familiilor cu copii. Intitulată Cireșarii 2.0 în natură, aceasta va conține agrement cu ponei și cai, trăsuri, ateliere creativ-educative pentru copii și tineri, plimbări pe biciclete mountain-bike, tiroliană, tras cu arcul, tir cu pușca airsoft, bungee, teren de volei și multe altele.

Iubitorii de natură vor beneficia de șapte modalități diferite de a descoperi Domeniul Cantacuzino, un ansamblu arhitectural și peisagistic ce face parte din patrimoniul cultural românesc, administrat de Fundația Cantacuzino Florești.

Domeniul Cantacuzino, Florești, Prahova

 

Mai multe detalii Karpatia Pony Show vor fi puse la dispoziția publicului pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/karpatiapony/
Biletele pentru prima ediție a Karpatia Pony Show se pot achiziționa cu discounturi de până la 60% în avans de pe site-ul bilete.ro sau direct la eveniment, conform politicii de bilete a evenimentului:

Abonamente și bilete achiziționate în avans, până pe data de 19 mai 2017
Abonamente 27- 28 mai – adult – 20 lei, 1 adult + 1 copil – 30 lei, 1 adult + 2 copii – 30 lei, 1 adult + 3 copii – 45 lei
Bilet pentru o zi (27 sau 28 mai) – adult 15 lei, 1 adult + 1 copil – 25 lei, 1 adult + 2 copii – 25 lei, 1 adult + 3 copii – 40 lei.

Achziționate în avans, între 20 mai – 26 mai 2017
Abonamente 27 – 28 mai – adult – 35 lei, 1 adult + 1 copil – 40 lei, 1 adult + 2 copii – 50 lei, 1 adult + 3 copii – 70 lei
Bilet pentru o zi (27 sau 28 mai) – adult 20 lei, 1 adult + 1 copil – 30 lei, 1 adult + 2 copii – 40 lei, 1 adult + 3 copii – 50 lei.

Abonamente și bilete achiziționate după data de 27 mai 2017
Abonamente 27 – 28 mai: adult – 35 lei, 1 adult + 1 copil – 50 lei, 1 adult + 2 copii – 70 lei, 1 adult + 3 copii – 90 lei
Bilet pentru o zi (27 sau 28 mai) – adult – 25 lei, copil – 15 lei.

Beneficii suplimentare pentru biletele și abonamentele achiziționate în avans
Abonamentele și/sau biletele zilnice achiziționate în avans vor beneficia de acces prioritar în tribunele acoperite, în limita celor 500 locuri disponibile, fără a se putea rezerva locuri. Nu se vând bilete cu loc, se vor aloca brățări pentru acces preferențial.

  • Note generale:
    Accesul la eveniment se face pe bază de bilet sau abonament.
    Nu se vând bilete copiilor (sub 14 ani) neînsoțiți de un adult. Recomandăm celor cu vârste superioare dar apropiate de 14 ani, ce doresc să cumpere la eveniment sau cumpără în avans bilete/abonamente individuale să dețină un act de identitate verificabil în momentul accesului la eveniment.
    Copii sunt considerate toate persoanele cu vârsta sub 14 ani.
    Biletele și abonamentele se pot achiziționa online de pe site-ul bilete.ro și de la punctele de vânzare bilete.ro.

 

S-ar putea să vă placă și:

Cum a fost la Karpatia Horse Show 2016

 

Comentarii

IONESCU LAURENTIU HERA TOUR , 27 May 2017 at 2:44 pm

Buna ziua,

Am cumparat online cu printare acasa, cadou pentru un prieten, 9 bilete ( 6 adulti si 3 copii ) pentru maine 28.05.2017, dar eu nu particip, inteleg ca prietenul o sa fie legitimat la intrare cu actul de identitate dar in biletul printat apare numele meu. Cum procedez mai departe?

Multumesc.

Laurentiu Ionescu

Cristiana Constantinescu (author) , 27 May 2017 at 3:58 pm

Buna ziua, va sfatuiesc sa va adresati organizatorilor, in text gasiti link spre pagina de Facebook a evenimentului. Va multumesc.

Lasa un comentariu