PantaiCenang_18aprilie2012

Comentarii

Ioana , 19 April 2012 at 3:46 am

Cristiana draga, te urmaresc de ceva vreme si imi place foarte mult blogul tau. As avea o mare rugaminte la tine, daca nu te deranjez – iar “nevoia” mea tine de Langkawi – nu stiu la cine altcineva sa apelez. Asa ca m-am gandit, ca de la jurnalista la jurnalista, sa indraznesc:))

Ai putea, asa prin plimbarile tale pe insula, sa vezi daca sunt casute (private, nu resorturi) de inchiriat si cam cat costa pe luna. Ma intereseaza ceva modest, cu 2 camere, un aragaz si un frigider, nu neaparat pe malul apei. Long term… 🙂 Iti multumesc, indiferent de raspunsul tau, pentru ca mi-ai oferit imagini de acolo si ne spui cum este totul.

Te imbratisez cu drag,
Ioana

Cristiana Constantinescu , 19 April 2012 at 11:09 am

Buna, Ioana! Iti multumesc mult pentru interes si pentru aprecieri, ma bucur mult ca iti place blogul. O sa ma interesez, desi e cam din scurt, maine dupa-amiaza plecam spre Romania. Cu siguranta sunt casute de inchiriat, o sa intreb daca am ocazia. Te tin la curent!
Cu bine,
Cristiana

Cristiana Constantinescu , 22 April 2012 at 9:36 am

Draga Ioana, ti-am trimis doua link-uri, din pacate mai mult de atat nu am gasit. As vrea sa mai adaug ca zona Pantai Cenang e cea mai potrivita pentru ce cauti tu, dupa parerea mea. Plaja este superba, si publica, sunt locuri de cazare si restaurante mai ieftine si acolo “palpita viata” la orice ora. In rest, sunt hoteluri sau resort-uri mai izolate. Succes!

Lasa un comentariu