Mersul Trenurilor s-a înnoit din 14 decembrie 2014

Zapada la munte

Din 14 decembrie 2014 avem un nou Mers al Trenurilor, valabil până pe data de 12 decembrie 2015.

CFR Călători a anunțat, într-un comunicat de presă, că în perioada sporturilor de iarnă, Trenurile Zăpezii vor circula spre şi dinspre cele mai căutate staţiuni montane pentru schi, cum sunt cele de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei sau Petroşani (Staţiunea Straja). Pasagerii vor beneficia de un număr suficient de trenuri în funcție de sezon și de trafic. Astfel, în această iarnă, după suplimentările capacității de transport din perioada Sărbătorilor de iarnă, CFR Călători va introduce în circulație Trenurile Zăpezii, prin care pasagerii vor putea ajunge în cele mai căutate destinații turistice montane din România.

Prin această ofertă, în perioada 1 ianuarie – 28 februarie 2015, se va acorda 25% reducere de preț la bilete. Reducerea se va aplica la trenurile care vor circula de luni până joi, pentru călătoriile, pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenuri InterRegio care au ca punct de plecare sau destinaţie una din stațiile feroviare de pe ruta Sinaia–Braşov, gara Vatra Dornei Băi și gara Petroşani.

În noul Mers al Trenurilor, unele trenuri InterRegio, cu plecări din Cluj, Craiova, Pitești și alte orașe au fost transformate în trenuri Regio, cu opriri în mai multe stații de pe traseu. Astfel că, față de anul 2014, pasagerii vor putea călători cu mai multe trenuri Regio, la tarifele aferente acestui rang de tren.

În Traficul internațional, în 2015 pasagerii vor putea să călătorească în afara țării zilnic, cu trenuri directe din București Nord către Viena (de la 39 Euro pe sens), Budapesta (de la 29 Euro pe sens) și Sofia. De asemenea, oferta de transport internațional include trenuri zilnice directe către Budapesta și din: Timişoara, Brașov, Târgu Mureș și Cluj Napoca.

Sursa: www.cfrcalatori.ro

Lasa un comentariu