Micuțul Andrei are nevoie de ajutor!

Andrei Rinder are doar 3 ani și mare nevoie de ajutor. Pentru că micuțul suferă de limfom Burkitt, o formă agresivă de cancer întâlnită aproape exclusiv în Africa tropicală.

Boala a fost depistată în ultimul stadiu, iar copilul a fost dus de urgență la Spitalul „Sfânta Maria” din Iași pentru a face citostatice. Primele două cure de chemioterapie le-au dat speranțe mari părinților, însă a patra cură le-a adâncit disperarea: o nouă formațiune tumorală i-a apărut lui Andrei în obraz. Atunci au înțeles că situația este mai gravă decât s-ar fi așteptat și au fost trimiși la Timișoara, în speranța unui transplant de măduvă. Din nefericire, boala evoluează rapid iar variantele de tratament s-au epuizat. Toate clinicile din străinătate au dat răspunsuri descurajante cu privire la vindecarea lui Andrei, în afară de Spitalul Universitar din Cehia, care oferă un tratament bazat pe imunoterapie și terapii-țintă. De această ultimă șansă s-au agățat cu toate puterile rămase părinții copilașului, care speră acum într-o minune.
Minunea are, însă, un preț: 80.000 de euro. Atât costă cele 4 luni de tratament pe care medicii din Brno îl pot oferi băiețelului pentru a-i salva viața. Suma trebuie plătită integral și cât mai repede, astfel încât Andrei să poată trăi. Orice întârziere îi poate fi fatală.

Andrei_Salveaza o inima

Mai multe detalii găsiți pe site-ul Asociației Salvează o inimă.

Donați pentru Andrei Rinder:

RINDER BIANCA ANDREEA
RO53INGB0000999901158234 Banca ING

RINDER IONUT
RO37RNCB0718113242590001 EURO
RO10RNCB0718113242590002 USD
Swift: RNCBROBU

Lasa un comentariu