Moș Crăciun Aleargă pe 6 decembrie, la Mogoșoaia!

mos craciun alearga-2

Moș Crăciun Aleargă, un eveniment distractiv de alergare, pentru cei mari și cei mici, va avea loc pe 6 decembrie 2014 în Parcul Mogoșoaia.

Moș Crăciun Aleargă este un FunRun dedicat în egală măsură celor mari și celor mici, organizat de Perform Experience. Pentru a intra în atmosfera sărbătorilor de iarnă, cu cântece de colind și miros de scorțisoară, participanții se vor distra alergând deghizați în Moș Crăciuni prin Parcul Mogoșoaia, împodobit de sărbătoare. Mai mult decat atât, 15% din totalul încasărilor vor merge către Asociația Română a Traumatologilor și Ortopezilor Pediatri, pentru susținerea activității de ortopedie pediatrică din România.

Data și locul desfășurării
Moș Crăciun Aleargă se va desfășura sâmbătă, 6 decembrie 2014, în Parcul Mogoșoaia. Zona de start a evenimentului va fi amenajată în apropierea căsuțelor. La locul evenimentului puteți ajunge fie cu mașina, fie cu microbuzul, pe care îl puteți lua de la stația Parc Bazilescu, de lângă Metrou Bazilescu și coborâți la stația Parcul Brâncovenesc.

Cine poate sa participe?
Moș Crăciun Aleargă este un eveniment de alergare deschis tuturor iubitorilor de mișcare cu vârsta de peste 6 ani. Pentru copiii cu vârsta sub 14 ani va fi organizată o cursă necronometrată, necompetitivă, de 1,5 km. Pentru fiecare din traseele de 5 km și 10 km, adresate participanților cu vârste de cel puțin 14 ani, categoriile de concurs sunt: open masculin și open feminin.

Trasee
Traseul de 1,5 km pentru cursa necompetitivă a copiilor cu vârste sub 14 ani poate fi consultat aici. Traseul de 5 km pentru cursele competitive Feminin și Masculin Open 14 ani + poate fi consultat aici.
Traseul de 10 km pentru cursele competitive Feminin și Masculin Open 14 ani + va consta în două ture de 5 km.

Cronometraj
Cursa pentru copiii sub 14 ani este necronometrată și necompetitivă. Cursele de 5 și 10 km sunt cronometrate manual prin sistemul WebScorer.

Organizatorii recomandă
Organizatorii le recomandă participanților să vină îmbrăcați în culoarea roșie, să poarte căciula de Moș Crăciun pe care o primesc în pachetul de eveniment și tricoul roșu al evenimentului, peste echipamentul de alergare.

Programul evenimentului
09.30: Ridicarea pachetului de participare pentru persoanele care nu sunt din București
11:00: Închiderea biroului de ridicare de pachete
11.30: Start cursa de copii 1,5 km
12.00: Ședință tehnică
12.15: Start curse 5 km & 10 km
14.00: Timp-limită de parcurgere a traseului
12.00-15:00: Petrecere cu muzică; Bunătăți oferite la finalul alergării
14:30: Premiere și Tombolă

Înscrieri
Pentru înscrieri, cei interesați sunt invitați să viziteze site-ul evenimentului: www.MosCraciunAlearga.ro

 

Comentarii

Iulian , 8 December 2014 at 12:30 pm

Ah, ce rau imi pare ca nu am stiut din timp, mi-ar fi placut tare mult sa particip. Initiativa mi se pare senzationala. Felicitari organizatorilor!!

Lasa un comentariu