Mulțumim Overseas Travel!

Cand pleci într-o călătorie peste mări și țări, cu un copil de 7 ani, parcă nu-ți vine să organizezi totul de unul singur. De obicei, când mergem în Europa, folosim cu încredere internetul, mai ales pentru cazare. Dar pentru vacanța în Malaezia am colaborat cu Overseas Travel, care ne-a oferit cele mai bune variante pentru cazare și zboruri.

Am să dau, în curând, detalii legate de cazare, zboruri și prețuri pentru călătoria la Kuala Lumpur și Langkawi, dar până atunci vreau să le mulțumesc Mihaelei Mihoc și Iuliei Negreanu, de la Overseas Travel, care ne-au ascultat dorințele, nevoile, mofturile și care au un mare merit pentru reușita vacanței!

Nu este prima dată când apelăm la serviciile Overseas Travel, am mai făcut-o și pentru deplasări la New York, Orlando, Boston și multe altele, și de fiecare dată am fost foarte mulțumiți. Sper să fim sănătoși și să mai apelăm și pe viitor!

P.S.: Nu a fost o călătorie sponsorizată, ci pe cont propriu, mulțumirile mele sunt sincere și nu e un moment publicitar! 🙂

Lasa un comentariu