Oferte speciale de vacanță!

Dubai_Abra 4

Știu, e greu ca în februarie, la -18 grade, să te gândești la vacanțe, când tot ce-ți dorești e să stai acasă, la căldurică, în papuci, cu o cană de ceai sau vin fiert în brațe. Dar eu îmi fac datoria și îți spun ce oferte am mai văzut zilele acestea. Cine știe ce idei îți vin?!

Luna februarie este cvasi-inertă din punct de vedere turistic, așa că e momentul când poți să faci cele mai bune dealuri în privința călătoriilor. Agențiile de turism au tot felul de oferte, mai mult sau mai puțin tentante, dar dacă știi ce vrei și unde să cauți, poți zbura cam tot atât de departe cât te duce gândul, la prețuri rezonabile!

Compania aeriană CSA are super-oferte pentru biletele de avion în perioada aceasta. Condițiile sunt să cumperi biletul până pe 7 februarie și să călătorești între 14.02-31.05 2012. Prețurile încep de la 159 de euro/bilet de avion dus-întors București-Praga, cu taxele incluse. Vezi aici condițiile de călătorie.

Și la KLM sunt oferte tentante. Promoția lor Pack&Go mai are doar câteva zile până la final, dar merită să arunci o privire. Biletele pentru orașe din Europa încep de la 160 de euro, iar pentru America de Nord poți găsi, în acestă perioadă, și cu aproximativ 700 de euro.

În fine, am mai dat de o propunere interesantă: un sejur la Dubai, cu aproximativ 700 de euro (cu tot cu taxe de aeroport si taxe de viză), care include 7 nopți de cazare la hotel de patru stele, cu mic dejun, bilet de avion și transferuri. Află detaliile aici.

Bon voyage!

Lasa un comentariu