Oferte speciale pentru litoralul românesc

 

PLAJA-DELTA2

Când eram mică, de cele mai multe ori plecam la mare cu părinții la început de septembrie. Nu știu dacă motivele lor erau legate de prețuri sau, pur și simplu, așa le plăcea, dar abia după mulți ani mi-am dat seama cât de frumoasă este marea la sfârșit de vară.
Soare blând, mai puțină lume, prețuri bune, apusuri minunate și briză călduță: așa este vara, târziu, la mare și de aceea încerc să ajung, în fiecare an, la sfârșit de vară sau început de septembrie, pe litoral. La Marea Neagră, pentru că e mai aproape și, sincer, pentru mine rămâne marea cea mai frumoasă!
Partea cea mai bună este faptul că prețurile scad cu adevărat, nu mai e atât de cald ca în toiul verii și mereu apar oferte de ultim moment. Plus că găsești mai ușor loc la terase sau restaurante, iar cei care te servesc au mai multă răbdare și îi vezi zâmbind mai des!
Îmi place la nebunie vara și finalul acestui anotimp mi se pare cel mai trist moment al anului. Nici sfârșitul de an calendaristic, încheierea vacanței de iarnă sau zilele mohorâte de toamnă nu mă descurajează mai mult decât plecarea verii și tocmai de aceea fac tot posibilul, în fiecare an, să mai ajung câteva zile la mare, pentru a mă bucura de briza caldă și culorile mării în această perioadă a anului.
Vă sfătuiesc să faceți la fel, să fugiți câteva zile la mare, profitând de ofertele avantajoase și serviciile foarte bune din această perioadă. Fie că alegeți Mamaia, Costinești, Venus, Neptun, Jupiter, Mangalia sau Eforie Nord, peste tot veți găsi oferte bune și condiții pe gustul vostru. Iar pentru familiile cu copii, hotelurile cu facilități pentru copiii până în 12 ani sunt o alegere foarte bună în această perioadă. Mai mult, turiștii cazați la anumite hoteluri beneficiază de activități variate pentru copii: Școala de Teatru, Atelier de Creație, Plaja Copiilor Jupiter, Centrul de Balet și Dans, grădiniță cu program de babysitting, Parcul Copiilor Jupiter, Casa cu Povești și multe altele. În luna septembrie prețurile scad semnificativ, puteți găsi sejururi de 6 nopți la tarife foarte avantajoase.
Bucurați-vă, așadar, de ultimele zile de vară, de razele blânde ale soarelui și de culorile unice ale Mării Negre. Și puteți să începeți să faceți planuri, încă de acum, pentru vara viitoare! Este cea mai bună soluție ca să alungați starea de melancolie de la finalul vacanței mari.

Mare_litoral

 

 

Lasa un comentariu