Pe 1 noiembrie fugim de strigoi în Pădurea Băneasa

Fuga de Strigoi 1

Sunteți pregătiți pentru Fuga de Strigoi? Perform Experience deschide înscrierile pentru acest eveniment de alergare mai puțin obișnuit, desfășurat pe 1 noiembrie 2014, în Pădurea Băneasa, în ton cu atmosfera de Halloween!

Cei care au curajul să se întreacă în Fuga de Strigoi vor alerga 8 km prin Pădurea Băneasa, putându-se aștepta în orice moment să se întâlnească, de-a lungul traseului, cu strigoi haioși, care încearcă să-i împiedice să ajungă la Finish. Dacă reușesc să treacă de linia de sosire, alergătorii vor fi așteptați la localul Casa Albă din Pădurea Băneasa cu o gustare caldă și muzică bună!

Data și locul desfășurării
Fuga de Strigoi se va desfășura sâmbătă, 1 noiembrie 2014, în Pădurea Băneasa din București. Zona de start a evenimentului este organizată în parcarea Restaurantului Casa Albă, Aleea Privighetorilor nr. 31 – 35. La locul evenimentului se poate ajunge fie cu mașina, fie cu autobuzul RATB, linia 301, cu coborâre la stația Pădurea Băneasa.

Traseu
Traseul evenimentului se desfășoară pe o distanță de 8 km și traversează în principal drumuri forestiere și poteci, precum și zone asfaltate ale Pădurii Băneasa. Traseul poate fi consultat dând click aici. Participanții vor avea parte de diferite probe pe parcursul traseului, care le vor pune la încercare abilitățile sportive. De asemenea, vor întâlni “strigoi” care vor incerca să-i impiedice să ajungă la finish.

Pachetul participantului este alcătuit din:
• Tricou personalizat cu logo-ul evenimentului
• Număr de participare
• Medalie de finisher
• Gustare caldă (grătar de pui cu cartofi natur) însoțită de un desert specific de Halloween (plăcintă cu dovleac), ambele oferite de Restaurantul Casa Albă la revenirea de pe traseu.

În plus față de pachetul de participare, participanții vor beneficia de următoarele servicii:
• Marcaj traseu
• Asistență medicala la start și pe traseu
• Puncte de hidratare
• Foto eveniment
• Vestiar și garderobă
• Zonă de adăpostire la start în caz de vreme nefavorabilă
• Zonă de agrement la start cu muzică și entertainer

Regulament
Fuga de Strigoi este un eveniment de alergare deschis tuturor iubitorilor de mișcare cu vârsta peste 10 ani. Participanții cu vârsta sub 14 ani trebuie să participe însoțiți de un adult. Participanții trebuie să parcurgă întreg traseul de 8 km, să treacă de probe și să se ferească de strigoi. Nu există diferențieri după categorii de vârstă. Fuga de Strigoi este o cursă necronometrată, necompetitivă.

Regulamentul complet poate fi consultat aici.

Tombolă
Toți participanții vor putea lua parte la tombola de la finalul evenimentului. Pentru a putea intra în posesia premiilor de la tombolă, participanții al căror număr este extras trebuie să se prezinte în zona de premiere cu numărul de concurs în maximum 5 secunde de la strigarea numărului lor, în caz contrar premiul urmând să fie acordat unui alt participant.

Înscrieri
Toți cei care doresc să se înscrie o pot face pe site-ul oficial al evenimentului: http://fugadestrigoi.ro

Parteneri
Evenimentul este organizat cu sprijinul Restaurantului Casa Albă, Asociației Salvatorilor Voluntari pentru Situații de Urgență și firmei de securitate SSG Security.

Fuga de Strigoi 2

 

 

Lasa un comentariu