Raluca Arvat a vizitat insula grecească Thassos

Raluca Arvat Grecia 6Raluca Arvat s-a întors, recent, din Grecia. Prezentatoarea Știrilor Pro Tv din Sport a petrecut câteva zile de vacanță în Thassos, insula grecească pe care a mai vizitat-o și unde își dorește să revină.

Am fost pentru a doua oară în Thassos și mi-am dat seama că sunt la fel de îndrăgostită de Grecia ca prima dată”, spune Raluca Arvat, citată într-un comunicat emis astăzi de Pro Tv.

După 10 ore de mers cu mașina, Raluca, iubitul ei și gașca lor de prieteni au ajuns în paradisul pădurilor de pin și al mării azurii. Chiar dacă au mai colindat și acum doi ani insula, Raluca și prietenii săi au descoperit, anul acesta, o plajă nouă, stâncoasă, plaja Alyki, cu apă limpede.

Raluca Arvat este încântată și de deliciile culinare grecești: “La o taverna de la marginea plajei am mâncat tentacule de caracatiță, uscate la soare, pe o sârmă de rufe, iar apoi fripte la grătar. Au fost delicioase!”, mai spune prezentatoarea Știrilor Pro Tv din sport, care a stat ore în șir pe plajele cu nisip fin.

În ultima zi de vacanță, Raluca și prietenul ei au făcut o plimbare ski-jet-ul. I-a plăcut atât de mult, încât abia așteaptă următoarea ocazie să treacă la conducerea lui. “Vreau să revin acolo și sunt multe motivele pentru care o voi face, însă în capul listei pun acum dorința de a învăța să conduc ski-jetul pe Marea Egee.”

 

Raluca Arvat Grecia 8

Raluca Arvat Grecia 7

Raluca Arvat Grecia 5

Raluca Arvat Grecia 4

Raluca Arvat Grecia 3

Raluca Arvat Grecia 2

Raluca Arvat Grecia 1

 

Foto și text: Pro Tv

Lasa un comentariu