Reduceri la echipamente de schi și snowboard

Schi 1

Transfăgărășanul și Transalpina s-au închis până la primăvară: e clar, vine iarna! Să sperăm că vine cu zăpadă numai bună pentru schi și snowboard, pregătiți schiurile și clăparii!

Cum? Aveți nevoie schiuri și bețe noi? Sau de pantaloni și mănuși călduroase? Și eu, copilul meu a crescut cu 12 cm față de astă-primăvară, așa că a sosit timpul să ne gândim la echipamentul pentru iarna asta. Recunosc, nu mă aventurez pe schiuri pe pârtii, pentru că am pus prima dată schiurile în picioare pe la 25 de ani și nu ne-am împrietenit, rămân la patine de gheață, sanie, bătăi cu bulgări, vin fiert… înțelegeți tipul. Dar îmi încurajez copilul să schieze, chiar dacă îmi tresaltă inima la fiecare coborâre sau cristiană. Din fericire, pârtiile de pe Valea Prahovei se prezintă din ce în ce mai bine de la an la an, așa că abia aștept să se pună primul strat de zăpadă bună pentru schi, ca să fugim la final de săptămână la munte sau să trimitem copiii în tabere. Anul acesta încercăm și o tabără de snowboard! Fac ce fac, și ajung tot la echipamente sportive!

Schi 2

Pe băieții de la Biciclop îi știu destul de bine, pentru că trec zilnic prin fața magazinului din Calea Dorobanților. Am tot cumpărat de aici, vara, ba o trotinetă, ba o sonerie, pompă sau ulei pentru bicicletă și multe alte chestii. Sunt drăguți, ne umflă cauciucurile, ne reglează șaua și ne dau mereu sfaturi. Și pentru că iarna nu-i ca vara, am pregătit, deja, bicicletele pentru hibernare și am făcut loc mai în față schiurilor și patinelor de gheață. Pentru clăparii și echipamentul de schi ale copilului am să caut prin ofertele online de la Biciclop, de fapt, deja am văzut pe site o pereche de clăpari roșii numai buni. Am mai văzut și mănuși, ochelari, căști, pantaloni, geci, ghete, săniuțe… Abia aștept primul strat de zăpadă!

Schi 3

Comentarii

Ovidiu , 9 November 2015 at 4:39 am

Eu am inceput la 46 nu exista virsta pentru a fi liber … sa controlezi muntele:)

Lasa un comentariu