Să o ajutăm pe Maria să se facă bine!

Keukenhof 15_39

Maria Florina Rujoi nu a împlinit încă 15 ani și viața o aruncă într-o luptă teribilă, din care nu are voie să iasă decât victorioasă.

Tatăl copilei își vinde agoniseala de-o viață, dar tot nu va reuși să strângă cei 150.000 de euro necesari transplantului de măduvă și tratamentelor postoperatorii. Haideți să facem fiecare ce putem. Să donăm sau să distribuim acest apel umanitar, nu ne costă nimic.

Maria R

Maria Florina Rujoi, o fată frumoasă dintr-o mică localitate din Munții Orăștiei, lângă Călan, împlinește în august 15 ani. O adolescentă inteligentă, cu preocupări frumoase, cu gânduri îndrăznețe și cu o mare dragoste față de oameni.
Pe 7 aprilie, ca urmare a trimiterii medicilor de la Spitalul Municipal “Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara, Maria este internată la Clinica de Pediatrie a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj Napoca, secția Oncologie. După analize, vine diagnosticul implacabil: leucemie acută mieloblastică.
Din 13 aprilie, Maria se află sub tratament chimioterapeutic cu citostatice. În seara zilei de 24 aprilie, medicii renumitei Clinici de oncologie San Matteo din Pavia, Italia, au așteptat-o pe Maria și pe tatăl ei, Florin Rujoi, la aeroport în Italia. Celebrul doctor specialist Zeca se va ocupa de Maria. Din nefericire, tratamentul Mariei, pe lângă costurile exorbitante pe care le implică, poate dura chiar mai mult de 12 luni. La toate acestea se adaugă costurile și riscurile operației de transplant de măduvă osoasă. În total, va fi nevoie de 150.000 de euro.
Tatăl ei a început să vândă bunurile mobile valoroase din gospodărie, automobil, utilaje agricole… A adunat o sumă care-i va permite să treacă peste primele 2-3 luni în Italia.
Cei care doresc să contribuie financiar pentru Maria Rujoi o pot face în conturile:
RO15RNCB0745145382480001 EURO cod SWIFT RNCBROBU, deschis pe numele RUJOI FLORIN NICOLAE la BCR.
RO73RNCB0745027038410001 RON, deschis pe numele RIZA LUMINITA la BCR.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul Asociației Salvează o inimă.

 

Lasa un comentariu