Șase zile de oferte speciale la KLM

NYC_St Libertatii

Compania aeriană KLM a dat, pe 19 septembrie, startul unor promoții pentru bilete de avion. Timp de șase zile – adică până pe 24 septembrie – puteți achiziționa bilete de avion pentru destinații îndepărtate la prețuri foarte bune.

Anunțată cu surle și trâmbițe, promoția KLM m-a cam dezamăgit, pentru că perioada Sărbătorilor de iarnă nu intră în calculul reducerilor pentru biletele de avion. Dar pentru aceia dintre voi care nu își organizează vacanțele în funcție de trimestre școlare, examene sau alte obligații, într-adevăr, prețurile de la KLM sună bine.

Iată câteva exemple: New York, Chicago sau Washingto de la 499 de euro, Los Angeles sau Buenos Aires de la 599 de euro, Havana de la 659 de euro, Kuala Lumpur sau Singapore de la 669 de euro, Lima sau Panama City de la 859 de euro, Orlando – 728, Rio de Janeiro – prețuri începând cu 769 de euro, cu toate taxele incluse.

Găsiți mai multe detalii pe site-ul companiei KLM. Și grăbiți-vă, pentru că ofertele cu adevărat bune se epuizează, iar perioada promoției este 19-24 septembrie.

Lasa un comentariu