Se apropie Târgul de Turism al României, ediția de primăvară 2017

Târgul de Turism al României are loc între 16 și 19 februarie 2017 la Romexpo.

Agenţiile şi tour-operatorii vor dezvălui, pe parcursul Târgului, destinațiile anului 2017, atât pentru pasionaţii de turism cultural, turism de tratament, rural sau de business, cât şi pentru cei entuziasmaţi de croaziere, destinaţii exotice şi turism de aventură.
Între 16 şi 19 februarie, vizitatorii vor descoperi oferte earlybooking, last minute, pachetele turistice pentru litoralul românesc, grecesc sau bulgăresc pentru vara acestui an, city-breakurile în marile capitale europene, ofertele pentru petrecerea Sărbătorilor Pascale departe de agitaţia oraşelor, dar şi reduceri pentru destinaţii exotice în vogă, precum Insulele Canare, Republica Dominicană, Maldive, Thailanda, Bali sau Seychelles.

Thailanda, insula Ko Samui

 

Peste 250 de agenții de turism și tour-operatorii din 14 țări (Austria, Bulgaria,
Croația, Egipt, Federația Rusă, Grecia, Israel, Moldova, Palestina, Polonia, Republica Dominicană, România, Turcia și Ungaria) stau la dispoziția vizitatorilor pentru a crea împreună cu aceștia vacanțe personalizate în funcție de bugetul și preferințele fiecăruia.

Companiile expozante la Târgul de Turism al României au pregătit vizitatorilor cele mai bune oferte pentru vacanța de vară, dar oferă și recomandări în ceea ce privește destinațiile anului 2017. Conform celebrului ghid de călătorii Lonely Planet, în 2017 nu trebuie să ratăm țări precum Canada, Columbia, Finlanda, Republica Dominicană, Nepal, Mongolia, Oman, Birmania sau Etiopia.

Ca de fiecare dată, promovarea turismului românesc este o componentă importantă a ediţiei de primavară a târgului. Expozanții și-au îndreptat atenţia şi anul acesta către iubitorii de vacanţe pe frumoasele meleaguri româneşti, punând la dispoziţia vizitatorilor oferte pentru călătorii în Maramureş, în ținuturile unice ale Harghitei și Covasnei, drumeţii prin Apuseni, excursii în Delta Dunării sau promoții pentru petrecerea vacanței de vară pe litoralul Mării Negre.
 

Delta Dunării


 

Zonele turistice din România sunt reprezentate prin Consilii Judeţene din Bistrița, Brașov, Brăila, Buzău, Cluj, Dâmbovița, Harghita, Hunedoara, Maramureș, Neamț, Satu-Mare, Sibiu, Suceava și Timiș.
Reprezentanți ai orașelor Amara, Bistrița, Covasna, Făgăraș, Mangalia, Mehedinți,
Oradea, Piatra-Neamț, Satu-Mare, Sibiu, Târgu-Neamț, Târgoviște, Techirghiol și ai comunelor Turia, Molivisu și Miroslava vor prezenta vizitatorilor cele mai frumoase peisaje autohtone și îi vor binedispune prin muzica şi dansurile specifice zonei din care provin.

Această ediție este cu atât mai importantă cu cât 2017 este Anul Internațional al Turismului Durabil pentru Dezvoltare.

Târgul de Turism al României este organizat şi găzduit de Romexpo, în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT), Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC)!

 • Program de vizitare:
  16-18 februarie 2017 (joi – sâmbătă): între 10.00 – 18.00
  19 februarie 2017 (duminică): 10.00 – 16.00
 • Loc de desfășurare:
  Târgul de Turism al României: Pavilioanele C1-C5
  Târgul de produse tradiționale: Aleea Negustorilor
 • Accesul vizitatorilor: bilet de intrare – 10 lei

 

Lasa un comentariu