Se apropie Târgul de Turism al României, ediția de primăvară 2016

Ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României va avea loc între 25-28 februarie 2016, la Romexpo, în Pavilioanele C1 – C6.

E timpul să ne facem planuri pentru vacanța de Paști și pentru concediul de la vară! Dacă sunteți în căutare de idei, haideți la Târgul de Turism al României, ediția de primăvară. Târgul îşi deschide porţile la Romexpo pe 25 februarie 2016, pentru 4 zile și se întinde pe o suprafaţă expoziţională de peste 13.700 mp. Lumea fascinantă a turismului se întâlneşte sub acelaşi acoperiş pentru a-şi prezenta ofertele early-booking, last minute, pachetele turistice estivale, propunerile de city-break şi pachetele family sau senior. La Târgul de Turism al României vă veți putea alege vacanţa dintre sutele de destinaţii autohtone, europene sau exotice propuse de firmele expozante.

 

 

Magura mai 2015_20

 

La ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României vor fi prezente companii din 15 ţări: Albania, Bulgaria, Croaţia, Egipt, Grecia, Israel, Italia, Moldova, Palestina, Polonia, România, Serbia, Spania, Turcia şi Ungaria. De asemenea, târgul va reuni 281 de firme care vor participa în calitate de expozanţi şi co-expozanţi.

Promovarea turismului românesc este, ca de fiecare dată, o componentă importantă a târgului. Organizatorii ediţiei de primăvară a Târgului de Turism şi-au îndreptat atenţia către iubitorii de vacanţe pe frumoasele meleaguri româneşti, punând la dispoziţia vizitatorilor oferte pentru călătorii în Maramureş, circuite la Mănăstirile din Moldova, la cetăţile din Transilvania sau drumeţii prin Apuseni.

Zone turistice din România vor fi reprezentate prin Consilii Judeţene precum Alba, Brăila, Buzău, Cluj, Dâmboviţa, Harghita, Hunedoara, Iaşi, Maramureş, Mehedinţi, Neamţ sau Satu-Mare, de la care vizitatorii vor putea afla mai multe detalii despre destinaţiile autohtone, tradiţiile şi specificul zonei. Oraşe precum Alba-Iulia, Amara, Cluj, Făgăraş, Mangalia, Piatra-Neamţ, Poiana Brasov, Sighişoara, Târgu-Neamţ, Târgovişte, Techirghiol sau Timişoara vor expune la Târgul de Turism porturi tradiţionale, vor binedispune vizitatorii prin muzica si dansurile specifice zonei din care provin şi îi vor îndruma către cele mai frumoase obiective turistice locale.

 • Locul de desfășurare: Romexpo, Pavilioanele C1-C6
 • Program de vizitare:
  25-27 februarie 2016 (joi-sâmbătă): între 10.00-18.00
  28 februarie 2016 (duminică): 10.00-16.00
 • Bilet intrare adulți și studenți: 10 lei/zi
  Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate beneficiază de intrare gratuită.
  Tarif acces parcare : 3 lei/oră.

Găsiți mai multe detalii aici.

300 x 300 px - TTR 1

 

Lasa un comentariu