Stick-urile, cele mai bune cosmetice pentru voiaj

E simplu: blush-ul poate fi și ruj, anticearcănul funcționează uneori și ca fond de ten, iar iluminatorul e bun la toate – pe pomeți, ochi sau buze, la nevoie.

Nu e bine să îți faci un obicei din asta, dar te salvează când nu ai loc în bagaj sau nu poți să cari kilograme după tine. Adică atunci când pleci în weekend la munte, la mare, într-o minivacanță de primăvară sau city-break. Nu poți conta pe ele dacă mergi la schi, la plajă sau în cluburi, pentru că nu au factor de protecție solară ridicat și îți asigură doar un look natural, nu de seară.

Cosmeticele sub formă de stick (baton solid) sunt prietenele mele de nădejde în ieșirile de weekend sau city-break, pentru că sunt ușoare, nu ocupă mult loc și, mai ales, sunt multifuncționale. Atunci când merg doar cu un bagaj mic, de mână și nu pot să car multe după mine în weekend, trusa mea de cosmetice conține doar patru produse de bază: un blush stick, un anticearcăn, un iluminator și mascara, fără de care nu ies nicăieri! De aceea aleg un produs nu foarte scump, dar de calitate, care alungește și separă genele, fără să le încarce.

Blush-ul într-o nuanță aurie este pentru față (îl aplic de la colțul buzelor până spre pomeți), dar merge și pe buze, iar iluminatorul solid poate fi aplicat atât pe pomeți, spre tâmple, cât și pe pleoape! Anticearcănul e colacul de salvare după o seară lungă în oraș și, dacă e nevoie, acoperă semnele de oboseală de pe față precum un fond de ten. Repet, nu îmi fac un obicei din asta, dar sunt soluții foarte bune atunci când călătorești și nu vrei să cari o valiză de cosmetice după tine!

Lasa un comentariu