Tarom transportă gratis echipamentele de ski şi snowboard!

Iată o ofertă extrem de tentantă pentru amatorii sporturilor de iarnă: Tarom anunță că transportă echipamentului sportiv de iarnă fără costuri suplimentare, pentru anumite rute, în acest sezon!

Dacă vă faceți planuri pentru ski sau snowboard în străinătate, Tarom vă oferă transportul unui excedent de bagaj de 23 de kg, reprezentând echipamentele de ski și snowboard, pentru călătoriile între România sau Moldova (Chișinău) și Viena, Lyon, Munchen și Sofia. Cele 23 kilograme de echipamente sportive transportate gratuit se adaugă, astfel, celor 23 kilograme al căror transport este asigurat de Tarom fiecărui pasager care călătoreşte la clasa economic, fără a i se percepe taxe suplimentare.

Echipamentul sportiv de iarnă poate cuprinde: o pereche de schiuri, o pereche de clăpari și o pereche de bețe sau o placă de snowboard și o pereche de clăpari. Transportul echipamentului de iarnă este oferit în limita capacității disponibile a avionului și in funcție de tipul acestuia.

Aceasta facilitate este acordată pentru călătoriile efectuate în perioada sezonului de iarnă, între 28 octombrie 2012 și 31 martie 2013.

Mai multe detalii găsiți aici.

Foto: Tarom

Lasa un comentariu