Top 10 plaje care îți taie respirația

Deloc întâmplător, în topul celor mai frumoase plaje din Europa, realizat de TripAdvisor, trei sunt din Grecia. Bazându-se pe alegerile turiștilor, site-ul a realizat un irezistibil Top 10 breathtaking beaches. Pe primul loc se află celebra Navagio Beach (Shipwreck Beach), din Zakynthos, Grecia.

Ape turcoaz, limpezi, nisip alb și stânci ivorii: nici nu-ți trebuie mai mult pentru un peisaj maritim unic. Așa arată și plaja Navagio (sau Shipwreck Beach) din Zakynthos, Grecia, care ocupă primul loc al topului.

Pe locul 2 se află o plajă largă din sudul Portugaliei, Praia Da Rocha – Portimao, urmată de Rabbit Beach, din Lampedusa, Sicilia (Italia).

Iată topul celor mai frumoase plaje europene, realizat de TripAdvisor:

1. Navagio Beach (Shipwreck Beach) din Zakynthos, Grecia
2. Praia Da Rocha – Portimao, Portugalia
3. Rabbit Beach – Lampedusa, Sicilia, Italia
4. Playa de ses Illetes – Formentera, Insulele Baleare, Spania
5. Eggremni Beach – Lefkada, Insulele Ionice, Grecia
6. Tropea Beach – Tropea, Italia
7. Elafonissi Beach – Elafonissi, Creta, Grecia
8. Laguna Albastră (Blue Lagoon, Oludeniz Beach) – Oludeniz, Turcia
9. Islas Cies Beach – Spania
10. Zlatni Rat Beach – Insula Brac, Croația

 

Foto:

photo credit: <a href=”http://www.flickr.com/photos/robwallace/89912103/”>RobW_</a> via <a href=”http://photopin.com”>photo pin</a> <a href=”http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.0/”>cc</a>

 

Comentarii

[…] plaje din lume, fotografia ei este cartea de vizită a insulei Zakynthos și recent apare, într-un top TripAdvisor, pe primul loc între cele mai furmoase plaje din Europa: Shipwreck (sau Navagio, în limba […]

Lasa un comentariu